IV Kiilopäähiihto

24.11.18

SUOMEN LATU KIILOPÄÄ
Kisamajoituksen tarjoushinnat Kiilopäähiihtoon osallistuville:
Hotellipaketti 2 yötä:
Majoitushinta Hotelli Niilanpäässä 70 €/hlö/ 2 yötä, jaetussa kahden hengen huoneessa, kun majoittujia on kaksi. Hinta sis. aamiaiset, iltasaunan. Lisäyöt 35 €/hlö/yö.
Majoitushinta hotelli Niilanpäässä 130 €/2 yötä, yhden hengen huoneessa. Hinta sis. aamiaiset, iltasaunan. Lisäyöt 65 €/hlö/yö.

Mökkipaketti 3 yötä:
Lapin mökki 2-4 henkilölle
30m2/mökki: yksi huone, jossa kaksi kerrossänkyä (alapeti 120x200, yläpeti 80x200), keittonurkkaus (astiat, mikroaaltouuni, 2xsähkölevy, jääkaappi, kahvinkeitin), pöytä & tuolit, tv, sekä vaatekaapit. Mökissä on lisäksi sauna/suihku, wc ja vaatteiden kuivauskaappi. Sähkölämmitys. Mökit sijaitsevat n. 50 metrin päässä Suomen Latu Kiilopään päärakennuksesta. Kaikki mökit ovat savuttomia, mökkeihin voi ottaa lemmikin.
Mökkihinta 270e/mökki/3 yötä, sisältää liinavaatteet + pyyhkeet sekä lähtösiivouksen.
Lisäyö 90 €/yö.

Hirsimökkipaketti 3 yötä:
2-4 henkilölle
44m2/mökki: makuuhuone kahdelle, takkatupakeittiö (levitettävä vuodesohva), tv, kahvinkeitin, sähköliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, takka, sauna/suihku, wc. Mökeissä on lisäksi vaatteiden kuivauskaappi, pieni ulkovarasto (kylmä) ja autonlämmityspistoke. Kaikki mökit ovat savuttomia, mökkeihin ei voi ottaa lemmikkieläimiä.
Mökkihinta 300 e/mökki/3 yötä sisältää liinavaatteet, pyyhkeet, korillisen takkapuita sekä lähtösiivouksen. Lisäyö 100€/yö.

Varaukset suoraan Kiilopäälle sähköpostilla: kiilopaa@suomenlatu.fi,
varauksen yhteydessä mainitaan Kiilopäähiihto 2016.
online-kaupassa tarjoushinnat kampanjakoodilla: hiihto2016 www.kiilopaa.fi/

Yhteistyökumppanit