III Kiilopäähiihto

25.11.17

Kiilopäähiihto III 25.11.2017

Kiilopäähiihdon ilmoittautuminen on nyt avattu.

Tänä vuonna kilpailumatkat ovat viime vuotiseen tapaa 50 ja 20 kilometriä. Fjällräven retkisarjaa on uudistettu ja matkat tulevat olemaan n. 30 ja n.10-15 km. Retkisarjojen tarkemmat matkat ja reitit tarkennetaan vasta vähän ennen tapahtumaa lumitilanetta seuraten. Muutenkin vuonna 2017 tullaan panostamaan erityisesti retkisarjoihin kisapuolta unohtamatta.

Ilmoittaudu tästä!

Registration to Kiilopää Skiing here!

Tervetuloa avaamaan hiihtokausi 2017 - 2018 Kiilopäälle!

Hiihtokausi avattiin Kiilopäällä 26.11.2016

KIILOPÄÄHIIHDON TULOKSET TÄSTÄ

KUVAT JA TUNNELMAT TAPAHTUMAN FACEBOOK-SIVUILTA

Tavoitteena jokatalvinen tapahtuma

Ensimmäinen Kiilopäähiihto järjestettiin lauantaina 28.11.2015. Tapahtumasta kehitetään joka vuosi toistuvaa harrastajien hiihtokalenterin avausta, joka houkuttelee aktiviisia hiihtäjiä kaikkialta Suomesta Finlandiahiihdon, Pirkan hiihdon ja Vaskoolihiihdon tapaan. Seuraava Kiilopäähiihto hiihdetään 26.11.2016. 


Majoitu Suomen Latu Kiilopäällä

Kisakeskuksena toimii Suomen Latu Kiilopää, joka tarjoaa laadukkaan majoituksen ja ruokailujen lisäksi myös muut hiihtäjien tarvitsemat palvelut - savusaunan palauttavia löylyjä unohtamatta. Varaa majoituksesi täältä!

 Tuoreimmat Facebookissa

 

Kiilopäähiihto: Uudistuva Pogostan Hiihto Ilomantsissa on talvitapahtuma koko perheelle sekä työ- tai harrasteporukoille. Juhlatapahtumassa uutta ovat geokätköt reitin varrella sekä retkisarjan viestihiihto (hiihtomatkat 4-15 km). www.pogostanhiihto.fi

 

Kiilopäähiihto: Ensi vuoden Kiilopäähiihtoa odotellessa voit fiilistellä tämän videon avulla upeaa lähtöä kaamoksen selkään.

 

Kiilopäähiihto: Miestin kilpamatkan (50 km) voitti Miika Ruokonen (2:36:29), toiseksi tuli Olli Tyrväinen (2:37:17) ja kolmannen sijan vei Markus Sinijärvi (2:39:23). Naisten vastaavan matkan vei Henna Rautiainen (3:25:55), toiseksi tuli Hanna-Reetta Rahko (3:40:00) ja kolmanneksi Hilla Rudanko (3:46:51).

 

Kiilopäähiihto: Tällaisen fiiliksen saa aikaan vain Kiilopäähiihto! Kuvassa tapahtuman kummi Tommy Lindgren.

 

Kiilopäähiihto: Kiilopäähiihto on huomattu myös rajan takana. Ensi vuonna mukaan on lähdössä kovia venäläishiihtäjiä haastamaan suomalaisia.

 

Kiilopäähiihto: Toinen Kiilopäähiihto huipentui kummimme Tommy Lindgrenin soolokeikkaan Immon kammissa. Ei se hiihto sittenkään kovin paljon väsyttänyt.

 

Kiilopäähiihto: Toisen Kiilopäähiihdon johtaja Axa Sorjanen kiersi koko päivän kamera mukanaan.

 

Kiilopäähiihto: Asioita, joita et ehkä tiennyt Kiilopäähiihdosta, osa 1. 50 km kääntöpaikalla hiihtäjiä ja yleisöä tervehti torviorkesteri. Bad Ass Brass Bandin keikka jäi suunniteltua lyhyemmäksi, koska torvien venttiilit jäätyivät kiinni yhdeksän asteen pakkasessa.

 

Yhteistyökumppanit