Ulkona kuin lumiukko -kampanja tulee taas 1.2.-8.3.2020

21.10.2019|Tapahtumat Ulkona kuin Lumiukko -kampanja

Vuonna 2019 tavoite täyttyi, ja saimme lumiukkolaskuriin yli 10 000 lumiukkoa! Pistetäänkö vuonna 2020 vielä paremmaksi?

Yhdistys voi osallistua Ulkona kuin lumiukko -kampanjaan monella eri tavalla:

Tempaus: Lumiukkotempauksen tarkoituksena on rakentaa jotain suurta, näyttävää ja huomiota herättävää! Se voi olla kaupungin kanssa yhteisvoimin rakennettu jättilumiukko kaupungin torille tai kymmenien, jopa satojen lumiukkojen laakso keskeiselle paikalle kuten suuren tien varteen, yleiseen puistoon tai muulle keskeisille paikalle. Tempaukseen kannattaa haastaa mukaan kaupunki/kunta sekä paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä.

Tapahtuma: Perheille suunnatun lumiukkotapahtuman voi järjestää vaikka latumajalla yhdessä paikallisten sidosryhmien kanssa. Tapahtumaan voit kutsua paikallisia kumppaneita, yhteistyötahoja ja tapahtuman yhteyteen voi myös järjestää muuta toimintaa. Lumiukkotapahtuman voit järjestää myös osana toista suurempaa talviriehaa!

Ystävänpäivän kampanja: Lumiukko-ystävänpäiväkampanjan tarkoituksena on jakaa hyvää mieltä. #UlkonaKuinLumiukko -kampanjasivulle tullaan avaamaan lumiukon tilauspalvelu, josta kuka tahansa voi tilata tai lahjoittaa lumiukon kenelle tahansa. Lumiukon voi tilata vaikka vanhainkodin pihalle tuomaan hyvää mieltä päivään. Lumiukkoja lahjoitetaan rajallisesti, noin 20-50kpl riippuen resursseista. Kampanjaa koordinoi Suomen Latu, mutta lumiukkolahjoitukset tullaan tekemään yhdistysvoimin ystävänpäivänä 14.2. Tässä kyselyssä tiedustelemmekin kampanjaan osallistuvien yhdistysten halukkuutta osallistua ystävänpäiväkampanjaan. Toivottavasti mahdollisimman moni saadaan mukaan!

 

Kampanjan toteutusta varten yhdistys voi tilata Suomen Ladulta ilmaisen materiaalipaketin:

  • Lumenveistomuotti 2-3kpl
  • Lumiukkoheijastin 30-50kpl
  • Lumiukkotikkuliput 20-30kpl
  • Lumiukon teko-ohjeet juliste 50x70cm
  • Lumiukon teko-ohjeet A5 10-20kpl

Materiaalipaketteja voi tilata 19.1. asti.

Huomioithan, että tilaus tulee tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtuman / tempauksen ajankohtaa.