Talviuinnin SM- ja EM-kilpailut 2021 Laukaassa

13.10.2019|Tapahtumat Ulkoile

Suomen Latu ja Peurunka Oy järjestävät yhdistetyt talviuinnin SM- ja EM-kilpailut 5.–7. helmikuuta 2021.

Talviuinnin ensimmäiset EM-kilpailut oli tarkoitus järjestää tänä vuonna Peurungassa, mutta kilpailut peruuntuivat vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
”Kilpailuiden yhdistäminen tuo järjestäjille varmuutta kilpailijamäärän suhteen ja samalla mahdollistaa useammalle suomalaiselle osallistumisen myös EM-kilpailuihin”, aikuisliikunnan suunnittelija Saija Suominen Suomen Ladusta valottaa kilpailuiden yhdistämisen taustoja.

Perungalla onkin kokemusta jo kaksien talviuinnin SM-kilpailuiden järjestämisestä.
”Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia, että pääsemme jälleen järjestämään pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme kanssa talviuintitapahtumaa, tällä kertaa vielä EM-tasolla. Terveyden- ja hyvinvoinnin edistäminen on lähellä sydäntämme ja talviuintitapahtuma edustaa näkemyksemme mukaan loistavasti juuri tätä missiotamme”, markkinointijohtaja Tiina Björk Peurunka Oy:sta sanailee.

“Peurungassa järjestettiin talviuinnin SM-kilpailut onnistuneesti viimeksi vuonna 2013, joten meiltä löytyy kokemusta tapahtuman järjestämisestä, ja näin ollen uskallamme luvata jälleen unohtumattoman ja yhteisöllisen tapahtuman talviuinnin ystäville. Hienon lisän tapahtumaan tuo kansainvälinen taso, on ilo saada talviuinnin harrastajia ympäri Euroopan”, Tiina Björk sanoo.

Yhdistetyssä kilpailussa osallistuja voi ilmoittautua pelkästään SM-kilpailuun, pelkästään EM-kilpailuun tai molempiin. Sama uintisuoritus voi tuottaa sekä SM- että EM-mitalin, mikäli urheilija on ilmoittautunut molempiin kilpailuihin.

Majoitusvarauksen kisoja varten voi tehdä jo nyt: yksittäiset huonevaraukset Peurungan verkkopalvelusta peurunka.fi ja laskutettavien ryhmien osalta myyntipalvelusta peurunka@peurunka.fi tai 020 751 6300.

Ilmoittautuminen kilpailuihin avataan vuonna 2020 osoitteessa talviuinninsm.fi