Nuku yö ulkona etkot Metsähotelli Sallassa 11.6.2022

11.05.2022|Nuku yö ulkona Tapahtumat Ulkoile

Sallan kansallispuiston avajaisia juhlitaan lauantaina 11. kesäkuuta 2022. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Nuku yö ulkona -kampanjan etkot Metsähotelli Sallan muodossa.

Kuva: Inga-Maaret Aikioniemi

Sallan kansallispuiston avajaisia juhlitaan lauantaina 11. kesäkuuta 2022. Luvassa on iloinen ja aktiivinen kansanjuhla, jonka aikana Sallan luontokeskus ja Salla Wilderness Park sekä niiden lähiluonto täyttyvät monipuolisesta ohjelmasta.

”Ihastu kansallispuiston luontoon ja lajeihin, uppoudu Sallan kiehtovaan historiaan ja kokeile alueen aktiviteetteja. Avajaisissa pääset myös tutustumaan uuden kansallispuiston reitteihin, nähtävyyksiin sekä paikallisiin yrittäjiin ja taiteilijoihin”, Metsähallituksen Luontopalveluiden Heli Rekiranta kertoo.

Suomen 41. kansallispuiston avajaisten jälkeisestä kesäyöstä voi jäädä nauttimaan Suomen Ladun ja Sallan Ladun ja Polun järjestämään Metsähotelli Salla -yöpymistapahtumaan. Tapahtumasta voit varata itsellesi paikan maksuttomasta ulkoilmamajoitteesta: teltasta, riippumatosta tai Tentsile-puumajoitteesta. Tapahtumaan voit ilmoittautua tästä linkistä 12.5.2022 klo 10 alkaen. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Metsähotelli Salla -yöpymisapahtuma toimii etkoina Suomen luonnon päivänä 27.8.2022 järjestettävälle valtakunnalliselle Nuku yö ulkona -kampanjalle. 

Lisätietoja Sallan avajaistapahtumasta: luontoon.fi/salla/avajaiset

 

Kommentoi

Voidaksesi kommentoida artikkelia, kirjaudu sisään palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, rekisteröidy.