Missä nukkua ensi yönä?

16.09.2016|Nuku yö ulkona Tapahtumat Ulkoile

Kiinnostaako ulkona nukkuminen, mutta et uskalla yksin? Suomen Ladun yhdistysten tapahtumiin mahtuu vielä mukaan.

Suomen Latu haastaa huomenna suomalaiset nukkumaan yönsä ulkona. Facebookissa jo yli 4 000 ihmistä on tarttunut haasteeseen. 

Jos kaipaat unikaveria, niin Suomen Ladun yhdistykset järjestävät 20 tapahtumaa eri puolilla Suomea. Tapahtumien lisätiedot löytyvät Suomen Ladun tapahtumakalenterista.

Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumaa vietetään Reisjärvellä, 100-paikkaisessa Metsähotellissa. Hotelli on jo täynnä, mutta omilla majoitteilla voi vielä ilmoittautua mukaan. Yöpymisen lisäksi tarjolla on todella monipuolista ohjelmaa, mm. maastopyöräilyä ja toimittaja Mikko "Peltsi" Peltolan nuotiotarinoita.

Uudenmaan Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät yhteisen tapahtuman Porkkalassa, tapahtumaan on ilmoittautunut noin 100 henkilöä. Luvassa on monipuolista ohjelmaa, mm. minivaelluskilpailu. 

Savossa, Mikkelissä ja Mäntyharjulla, nukutaan mm. tähtitaivaan alla paikallisten yhdistysten järjestämissä tapahtumissa:

"Tämä on helppo tapa kokeilla yöpymistä ulkona ja sopii erityisesti lapsiperheille. Meidän tapahtumaan on tulossa isovanhempia lastenlasten kanssa", kertoo Mikkelin Ladun puheenjohtaja Seppo Tiihonen Länsi-Savon haastattelussa.  

Suomen Latu haluaa kampanjan kautta rohkaista ihmisiä nauttimaan luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona.

www.suomenlatu.fi/nukuyöulkona

Kommentit

Tampere

On hyvaaaa

- 17.09.2016

Tampere

Zachebici

- 17.09.2016

Kommentoi