ERÄVAELLUKSEN SM-KILPAILUT 2015

18.09.15 - 20.09.15

HUOM. VUODEN 2016 KILPAILUSIVUSTO ON:

http://www.kev.fi/sm-eravaellus-2016/

Huomatkaa, että ilmoittautuminen päättyy 6.8.2016 ja jälki-ilmoittautuminen 16.8.2016!


 

Jos retkisarjan partiossa on enemmän kuin 2 jäsentä, lisäjäsenten nimet voi ilmoittaa kirjepostikentässä tai panemalla 2 nimeä samaan kenttään (etunimi1 sukunimi1, etunimi2 sukunimi2).

Ohessa on kilpailun ilmoittautumislomake. Sen tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Ilmoittautumistiedot talletetaan osanottajaluetteloon, joka julkaistaan myös tällä sivulla ja päivitetään viikoittain.

SM-ERÄVAELLUKSEN ILMOITTAUTUMISTIETOJEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Kilpailuun ilmoittautuvilta pyydetään suostumusta ilmoittautumistietojen käsittelyyn, joka tapahtuu seuraavin periaattein:

Ilmoittautumisrekisterin pitäjä on Keravan Latu ry. Yhdistyksen puolesta tietoja käsittelee puheenjohtaja Reino Ruotsalainen sekä kilpailun tulospalvelu.Ilmoittautumista varten kerätään oheisen lomakkeen mukaiset tiedot. Tietojen keruun käyttötarkoitus on kilpailun osanottajaluettelo ja tulosluettelo. Yhteystietoja ei julkaista.Ilmoittautumistietoja ei hankita muulla tavoin kuin oheisella verkkolomakkeella. Osanottaja voi niin halutessaan ilmoittautua myös sähköpostitse tai kirjeitse.Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja säilytetään, kunnes mahdolliset tarkistuspyynnöt on käsitelty 14 vuorokauden kuluttua kilpailun päättymisestä. Tulosluetteloa säilytetään vuoden 2015 loppuun saakka.

Kilpailun ilmoittautumistietojen rekisteriseloste julkaistaan pdf-muotoisena liitteenä.

Ilmoittautumislomakkeen täyttäessään osanottaja suostuu tulosten julkaisemiseen kilpailun verkkosivulla. Mahdollinen kielto tulee ilmoittaa erikseen sähköpostitse kilpailunjohtajalle.

Ilmoittautuneet partiot on lueteltu oheisessa pdf-muotoisessa tiedostossa.

 

Yhteistyökumppanit