Sijainti ja aikataulu

SijaintiKeuruu
OsoiteKurkisaari, 42700 42700 Keuruu
  
AjankohtaAlkaa: 03.03.2018, klo 11.30
Päättyy: 03.03.2018, klo 14.00

Lisätietoa

Lumiukot valloittavat Kurkisaaren lauantaina 3.3. Lasten laturetkipäivänä. Keuruun Ladun jäsenet työstävät etukäteen erikokoisia ”lumimuotteja”, joista lapset saavat muotoilla lumiukkoja tai vaikkapa eläinhahmoja. Vain mielikuvitus on rajana.

Mukaan Kurkisaareen on hyvä ottaa omia pikku lapioita ja muita työkaluja, jotka sopivat omasta mielestä parhaiten lumiukon viimeistelyyn. Lumiukkojen somistamiseen voit tuoda esimerkiksi risuja, käpyjä, hiiliä, pipoja ja kaulahuiveja tai muita tykötarpeita. Latulaiset neuvovat halukkaille, miten pakkaslumesta saa tehtyä lumiukkoaihion pahvilaatikon avulla. Lumiukkojen tekoa on sitten helppo jatkaa vaikkapa kotipihalla yhdessä koko perheen kanssa ja haastaa naapuritkin mukaan.

Kurkisaaren lumiukko-tempaus on osa Suomen Ladun ”Ulkona kuin Lumiukko” –kampanjaa. Myös Keuruun Latu haastaa keuruulaiset rakentamaan lumiukkoja yhdessä lasten kanssa. Tavoitteena on, että eri puolille Keuruuta ilmestyy ainakin 50 lumiukkoa kampanja-aikana, joka päättyy 11.3. Halutessasi voi lähettää omasta lumiukostasi kuvan Keuruun Ladulle Facebook-sivuilta löytyvän linkin kautta.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiULKONA KUIN LUMIUKKO -tapahtuma
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiLumenveisto
SoveltuvuusLapsiperheille
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKurkisaari
OsallistujatLapset/Lasten laturetken oheisohjelmaa

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöTarja Ojala
Sähköpostiojalatarja.t@gmail.com
Puhelinnumero044 2352 816