Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteRaision kirjaston p-paikka, 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 04.06.2021, klo 08.00
Päättyy: 06.06.2021, klo 21.00

Lisätietoa

Saarella oleva kauppa/kahvila voi olla vielä kiinni. OTA REILUSTI MUKAAN EVÄSTÄ KOKO VIIKONLOPUKSI SEKÄ TELTTA JA VARUSTEET. Teltta-alue on pieni ja kivinen. Alueella on puucee ja satamasta löytyy kaivo. Satalmasta telttapaikalle on matkaa noin kilometri. Telttapaikka ja yhteysalus ovat ilmaisia, vain kimppakyydeistä maksetaan kuskeille. AIKATAULUT TULEVAT VASTA 2021,- seuraile ilmoituksia Rinkan kotisivuilla www.raisionrinkka.fi ja Rinkan facebook postauksia. Saarella on v. 1999 valmistunut Luontotupa. Siellä on näyttely saaren luonnosta ja historiasta. Tupa on avoinna, eikä sinne ole pääsymaksua. Saarella risteilee polkuja. Satamassa on kalan myyntiä, pieni kauppa ja kahvila, vesipiste ja wc sekä jätepiste.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTelttaretki Jurmoon
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiRetkeily
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKirjaston p-paikka
IlmoittautuminenEi erillistä ilmoittautumista. Raisiosta kimppakyydein Nauvoon. Sieltä yhteysalukseen. Laivamatka Jurmoon kestää 4 tuntia. Laivassa ravintola. Yhteysaluksen aikataulu selviää myöhemmin.
Osallistujatmaksu kimppakyydistä kuskille

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöMirkka Karikoski
Sähköpostimirkkakarikoski@hotmail.com
Puhelinnumero0407554615

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut