Sijainti ja aikataulu

SijaintiEspoo
OsoiteTapiolan kirjasto, Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo
  
AjankohtaAlkaa: 29.11.2022, klo 18.00
Päättyy: 29.11.2022, klo 19.30

Lisätietoa

Lauri ”Tahko” Pihkala oli kenties Suomen innovatiivisin urheiluvaikuttaja. Hän kehitti pesäpallon ja laturetket sekä edisti muun muassa hiihtoa, ampumahiihtoa, suunnistusta, yleisurheilua ja monia muitakin lajeja sekä kuntoliikuntaa. Hän sai aikaan Suomen Urheiluopiston ja hän oli vahvasti vauhdittamassa Olympiastadioninkin rakentamista. Tämä ja paljon muuta löytyy tietokirjailija, FT Kalle Virtapohjan teoksesta ”Lauri Pihkala – koko kansan Tahko” (Docendo 2022)

Tahkon elämänkertateos on esillä nyt järjestettävissä kirjastoilloissa Espoossa Tapiolan kirjastossa. Kirja on mahdollisuus ostaa tilaisuuden yhteydessä erikoishintaan ja signeerattuna.

 

Uuden kirjan tekemisestä kertovat Tahko Pihkala -seuran puheenjohtaja Tuomo Jantunen ja tietokirjailija Kalle Virtapohja.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiTahkon innovaatioilta
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäTahko Pihkala -seura ja Tapiolan kirjasto
YhteyshenkilöTuomo Jantunen
Sähköpostituomo@jantunen.fi
Puhelinnumero0400-417272

TAHKO PIHKALA-SEURA RY

Tahko Pihkala -seura on perustettu 10.10.1979 vaalimaan ja viemään eteenpäin Lauri ”Tahko” Pihkalan ajatuksia ja aikaansaannoksia. Seura koostuu liikuntakulttuurimme vaikuttajista ja yhteisöistä, jotka ovat tehneet toiminnallaan Tahkon ideologiaa tunnetuksi.
Seura ottaa kantaa ajankohtaisiin liikunta- ja urheilukysymyksiin erilaisissa keskustelu- ja väittelytilaisuuksissa, tiedotusvälineiden yleisönosastoissa, uutislähetyksissä ja haastatteluissa.

Katso yhdistyksen omat sivut