Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteSantalantie 121 , 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 09.10.2021, klo 10.00
Päättyy: 09.10.2021, klo 13.00

Lisätietoa

Kartat ja kompassit esiin -opastuksessa käydään läpi suunnistuksen alkeita ja etsitään rasteja maastosta. Opastus alkaa tutustumalla karttaan ja kompassiin sekä suunnistuksen alkeisiin majan piha-alueella. Sen jälkeen siirrytään maastoon etsimään merkittyjä rasteja. OSALLISTUJALLE TIEDOKSI. Alueen suunnistuskartan saat paikan päällä. Ota oma kompassi ja suunnistuspari mukaasi. Rinkalla on muutamia lainakompasseja varalle. SUUNNISTUSOSAAMISTA EI TARVITSE OLLA, JOTTA VOI OSALLISTUA. Opastuksen päätteeksi voi jäädä laavun luokse syömään omia eväitä ja grillaamaan. Samalla on mahdollisuus keskustella suunnistukseen liittyvistä asioista. - Suunnistusterveisin Satu Eklund.-

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiSuunnistus tutuksi - siirtyy syksyyn
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiSuunnistus
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaPähkinämäen laavun luona
IlmoittautuminenTiedustelut ja ilmoittautuminen 5.10. mennessä sähköpostilla rinkka@raisionrinkka.fi tai puh 0440802430 Kaija ILMOITA, mikäli tarvitset kompassin lainaksi opastuksen aikana.
Ilmoittautuminen05.10.2021 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut