Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
Osoite Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 01.03.2023, klo 00.00
Päättyy: 01.03.2023, klo 00.00

Lisätietoa

Haluatko löytää ideoita ulkoiluun lähiympäristössä? Tehdä kivoja juttuja yhdessä koko perheen voimin? Tutustua samalla muihin lähiseudun perheisiin?

Suomen Ladun Seikkailevat perheet on hyvässä vauhdissa Raisiossa. Nyt etsimme uusia heimopäälliköitä. Seikkailevat perheet on Suomen Ladun palkittu perheliikunnan konsepti, jossa aikuiset ja alle 10-vuotiaat lapset liikkuvat ja ulkoilevat omassa lähiympäristössään yhdessä muiden perheiden kanssa. Rinkan Seikkailukummi Nina kutsuu toiminnasta kiinnostuneita perheitä yhdessä nuotiotulille kuulemaan lisää. Aika ja paikka varmistuvat myöhemmin maaliskuun keliolosuhteista riippuen.
Ilmoittaudu Ninan postituslistalle perhe.rinkka@gmail.com,
niin saat lisätiedot tapahtumasta maaliskuun alussa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiSeikkailevat perheet
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusErittäin helppo

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöNina Stenlund
Sähköpostiperhe.rinkka@gmail.com

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Järjestämme perhetapahtumia ja retkeilykursseja. Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut