Sijainti ja aikataulu

SijaintiKonnevesi
Osoite Konnevesi
  
AjankohtaAlkaa: 31.08.2024, klo 13.15
Päättyy: 31.08.2024, klo 16.15

Lisätietoa

Konneveden luontoretkeilijät Kolurit ry. järjestää yhteistyössä Etelä-Konneveden kulttuurikierroksen kanssa pyöräretken Konneveden museolta Häähinmäelle. Pyöräretken pituus on yhteen suuntaan n. 30 km ja sen ajoreitti on Konneveden museo - Kauppatie - Sirkkamäentie - Rossinkyläntie - Lamminpääntie - Sirkkamäentie - Läheahontie - Häähnintuvantie. Pystyy ajamaan pyörällä kuin pyörällä, reitti on suurimmalta osaltaan hiekka- ja soratietä. Ainoastaan muutaman kilometrin osuus museolta eteenpäin on asvalttia.

Reitillä on joitakin loivahkoja ylämäkiä ja pitkiä laskuja, ja pituutensa vuoksi sitä suositellaan hyväkuntoisille ja heille, joilla on jo kokemusta 20-30 km mittaisista pyöräretkistä. Ajoaika on keskimäärin 2-3 tuntia, ja pysähdyksiä voidaan tehdä tarvittaessa.

Osallistujamäärän ja osallistujen tason mukaan voimme järjestää 2 eri ryhmää, eli "nopeat" ja "hitaat". Oppaita on 2. Maksimiosallistujamäärä per opas on 12.

Edellytykset: kypärä on pakollinen, oma juoma- ja ruokahuolto, vaatetus sään mukaan.

Osallistujat on vakuutettu Suomen Ladun toimesta.

HUOM! Pyöräretkelle ei ole järjestetty huolto/turva-autoa eikä paluukuljetuksia Häähninmäeltä, joten osallistujia pyydetään järjestämään itse omat paluukyytinsä tarvittaessa.

Pyöräilyreitti Komoot-palvelussa

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPyöräretki Konneveden museolta Häähninmäelle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKonneveden kotiseutumuseo, Museotie 1
IlmoittautuminenIlmoittautumiset otetaan vastaan ensisijaisesti oheiseen sähköpostiosoitteeseen määräaikaan mennessä. Lisätietoja antaa Mikko Lemmetti, mikko.lemmetti@elisanet.fi / 050 560 1720
Osallistujat06/24
Ilmoittautuminen23.08.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöMikko Aslak Lemmetti
Sähköpostimikko.lemmetti@elisanet.fi
Puhelinnumero0505601720

KONNEVEDEN LUONTORETKEILIJÄT RY

Katso yhdistyksen omat sivut