Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteKerttulan liikuntakeskus, Kisakatu 4, 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 19.08.2021, klo 18.00
Päättyy: 19.08.2021, klo 19.00

Lisätietoa

Ensimmäisillä kerroilla tutustumme lajiin, myöhemmin harjoittellemme porrasjuoksua, alamäkijuoksua ja esteiden ylitystä. Lenkille pukeudutaan sään mukaisesti; jalkaan polkujuoksutossut tai peruslenkkarit. Juotavaa ja energiaa on hyvä olla mukana. Lisäksi pohjakunnon on hyvä olla sellainen, että jaksaa juosta tai hölkätä muutamia kilometrejä yhtäjaksoisesti.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPolkujuoksu alkaa elokuussa
TyyppiKurssi
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKerttulan liikuntakeskus
IlmoittautuminenEi erillistä ilmoittautumista. Ensimmäinen lenkki juostaan Kerttulan kuntoradalla ja luontopolulla. Kesto on n. tunti ja se sisältää myös alkuinfon ja kevyen lämmittelyn.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöAlpo Viitaharju
Sähköpostiviitaharjualpo@gmail.com

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut