Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
Osoite Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 25.06.2018, klo 18.00
Päättyy: 25.06.2018, klo 20.00

Lisätietoa

Maastopyöräilyn viikkolenkit ajetaan maanataisin!
Joka viikkoinen yhteislenkki Nurmijärven maastoissa maanantaisin. Lähtöpaikka, reitin vaativuus ja pituus vaihtelee, kesto noin kaksi tuntia, kaikki pysyy mukana -vauhdilla. Myös uusille pyöräilijöille. Viikkolenkkien ohjelma löytyy tästä: Kevätkausi 2018

Pyöräilmaastoina ovat mm. Rajamäen - Sääksjärven lähimaastot, Nurmijärven kirkonkylän ja Alhoniitun maastot, sekä Klaukkalan Tornimäen ja ympäristön maastot. Myös uusia maastoja on löydetty mm. Röykän ja Nummenpään alueelta. Nurmijärven Latu järjestää säännöllisiä maastopyöräilylenkkejä Nurmijärvellä ja lähialueella jo kolmatta kesää. Meillä on 4-5 ohjaajaa, jotka opastavat pyöräilijöitä maastoissa.

Vaatimuksena on maastokelpoinen pyörä ja pyöräilykypärä.Myös juomaa on syytä olla aina mukana. Muita suositeltavia varusteita mukaan otettavaksi ovat: - tarvittaessa jotain energiaa mukaan - ajo-, aurinko-, tms. lasit silmiä suojaamaan - pyöräilyhanskat käsien suojaksi - pumppu ja omaan pyörään sopiva vararengas - pikatyökalut (ainakin rengasraudat) - pikaketjulukko, joka sopii omaan pyörään (ketjun katkeaminen) - takavaihtajan ns. korvake omaan pyörään Vaatetus tietysti säätilan mukaan. Kannattaa suosia mm. pyöräilyhousuja ja värikkäitä vaatteita. Suositeltavaa on myös pyöräilykenkien hankkiminen ja lukkopolkiminen käytön opettelu, sillä ne tekevät pyöräilystä mukavampaa. Alle 18 vuotiailla oltava huoltajan suostumus mukaan tulosta. Alle 12 vuotias vain huoltajan seurassa. Lisätietoja lenkkimaastoistaoista ja lähtöpisteistä tulee kevään aikana. Ensimmäiset lenkit ajetaan Rajamäen maastoissa!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNurmijärven Ladun maastopyöräilyn viikkopyöräilyt
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkapaikka vaihtelee
IlmoittautuminenPaikanpäälle tulemalla!
Osallistujat20
Hinnoittelu-
-
-

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöHannu Malinen
Sähköpostihannu.malinen@kolumbus.fi
Puhelinnumero0408220694

NURMIJÄRVEN LATU RY

Kasvava yhdistys on saavuttanut uuden ennätyksensä 1276 jäsenellä lokakuussa 2018. Polkujuoksu on saavuttanut huikean suosion. Ohjatuilla lenkeillä parhaimmillaan yli 50 juoksijaa. Polkujuoksut jatkuvat myös talvikaudella. Maastopyöräilyn edistämisen yhdistys aloitti ensimmäisten joukossa ja siitä on tullut kiinteä osa yhdistyksen toimintaa. Melonta, talviuinti, patikointi jne jne. ovat suosiossa vuodesta toiseen. Iso vapaaehtoisten joukko takaa hienot tapahtumat.

Katso yhdistyksen omat sivut