Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteSantalantie 121 , 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 28.08.2021, klo 18.00
Päättyy: 29.08.2021, klo 09.00

Lisätietoa

Tapahtuman aikana voit käydä kiertämässä majan läheisyydessä sijaitsevan Pähkinäpolun ( 3 km). Polku on merkitty Rinkan aktiivien tekemillä opasteilla. PÄHKINÄMÄEN SAUNA LÄMPIÄÄ KLO 20. Sen jälkeen istutaan iltanuotiolla siihen saakka, kunnes jokainen on siirtynyt omaan majoitukseensa. Majoitus voi olla teltta, tarppi tai riippumatto. OTA MUKAAN EVÄÄT, TELTTA TAI MUU YÖPYMISPAIKKA, SAUNOMISVARUSTEET ( yhteissauna) ja iloineen seikkaiumieli. HUOM! Santalantie varressa oleva parkkipaikka on aika pieni. Voit jättää auton Kallasiin, Ylönpuolentien isolle parkkipaikalle ja kävellä siitä Pähkinämäen majalle. Matkaa tulee noin 1,5 km.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiNuku yö ulkona
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaPähkinämäen majan luona
IlmoittautuminenEi erillistä ilmoittautumista.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöPirjo Haapanen
Puhelinnumero040 043 4534

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut