Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKiljavantie 539, 05250 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 02.07.2022, klo 07.30
Päättyy: 02.07.2022, klo 20.00

Lisätietoa

Retki on helppo ja tarkoitettu ensisijaisesti melontaharrastusta aloitteleville melojille, jotka eivät ole aiemmin retkeilleet. Nyt on tilaisuus harjoitella melontaretkeilyä ohjatusti kauniissa Liesjärven kansallispuistossa!
Kokoontuminen Siperianrannassa Kiljavantie 539, 2.7.2022 klo 7:30. Melontakalusto lastataan traileriin ja siirrymme Liesjärven kansallispuistoon, Tammelaan
.
Retkellä melotaan Liesjärvellä ja pidämme ruokatauon Korteniemen perinnetilalla https://www.luontoon.fi/korteniemi, jossa myös tutustumme perinnetilaan. Melonnan jälkeen paluumatka ja perillä kaluston purku ja huolto. Paluuaika Siperianrantaan n. klo 20. Päivän melontamatka on alle 15 kilometriä.
Retken osallistujalla täytyy olla suoritettuna melonnan peruskurssi, tai omata vastaavat taidot. Retki on haastavuudeltaan helppo.
Retkelle tarvitaan mukaan säänmukainen varustus, täydellinen vaihtovaatekerta kuivapussiin pakattuna, päähine, aurinkolasit, juotavaa, välipalaa jota mahdollista nauttia kajakista rantautumatta, sekä lounastarpeet. Käytössä Nurlan melontakalusto, mutta myös omalla kajakilla voi osallistua.
Retki on ensisijaisesti tarkoitettu jäsenille.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMelonnan päiväretki
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaSiperianranta
Ilmoittautuminennurlamelonta.taija@gmail.com
Osallistujat12
Ilmoittautuminen19.06.2022 mennessä
Ilmoittaudu
Hinnoittelu30€/jäsen (sisältäen kajakin ja varusteet)
15€/jäsen (oma kajakki)

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöTaija Kunelius
Sähköpostinurlamelonta.taija@gmail.com

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on yli 2100 (1/2022). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut