Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteKuloistentie 9, 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 07.11.2021, klo 09.00
Päättyy: 07.11.2021, klo 12.00

Lisätietoa

Sunnuntaiaamupäivän patikalla liikumme lähiluonnossa, osaksi polkuja, osaksi ulkoilureittejä. Reitin pituus on noin 8 km ja patikka kestää noin 3 tuntia. Säänmukainen varustus. Tule kävelemään sauvoilla tai ilman. Ota mukaan lämmintä juotavaa, pientä syötävää ja istuinalusta. Nautitaan kahvit/teet/ juomat luonnossa! TERVETULOA! Sateen sattuessa retki perutaan. Peruutuksesta ilmoitamme Rinkan tapahtumakalenterissa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiMarraspatikka
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKuloistentie 9, P-paikka
IlmoittautuminenEi erillistä ilmoittautumista. Lisätietoja; patikkaretken ohjaajalta Tarja Aittala, sähköposti tarja.aittala@gmail.com.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut