Sijainti ja aikataulu

SijaintiÄhtäri
OsoiteKarhunkierros 229, 63290 Ähtäri
  
AjankohtaAlkaa: 23.01.2022, klo 13.00
Päättyy: 23.01.2022, klo 15.00

Lisätietoa

Suomenselän Samoilijoiden lumikenkäretki suuntautuu Ähtärin eläinpuiston läheisyydessä sijaitsevalle Kierinniemen alueelle. Aluksi jokaiselle säädetään lumikengät sekä sauvat sopiviksi ja lähdetään lumikenkäilemään. Matkan varrella on jonkin verran korkeusvaihteluita, kuljemme vaihtelevassa metsämaastossa välillä Hankaveden rannoilla kulkien. Retken kesto on 2 tuntia, joka sisältää evästauon matkan varrella olevalla Roomuniemen kodalla. Lumikenkäretki on kaikille avoin, retkelle osallistumiseen ei vaadita Suomenselän Samoilijoiden jäsenyyttä.

RETKELLE LÄHTÖ: Sunnuntaina 23.1.2022 klo 13.
LÄHTÖPAIKKA: Pysäköinti ja kokoontumispaikka Ähtäri Zoo Campingin parkkipaikalla osoitteessa Karhunkierros 229, 63290 Ähtäri.
REITIN PITUUS JA RETKEN KESTO: n. 4 km, 2 tuntia
RETKEN HINTA: 25 €/hlö, lapset alle 15 v. 10 €/hlö. Mikäli osallistujalla on omat lumikengät ja sauvat, retken hinta aikuiselle on 15 € ja alle 15 v. 5 €. Hinnat sis. alv 10 %.
RETKEN HINTAAN SISÄLTYY: Oppaan palvelut ja ohjaus, TSL:n lumikengät, sommalliset ja säädettävät teleskooppisauvat, kuumaa juomaa ja pieni makea retkieväs, järjestäjän vastuuvakuutus, reitti- ja turvallisuussuunnitelma, ensiapuvarustus
OSALLISTUJIEN OMA VARUSTAUTUMINEN RETKELLE: Päälle säänmukainen ulkoiluvarustus (huomioi, että lumikenkäilyssä tulee lämmin). Talvihanskat tai rukkaset, pipo. Jalkaan tukevat varrelliset ja pyöreäpäiset talvi- tai vaelluskengät. Säärystimet estävät lumen pääsyn kenkien sisään. Reppuun mukaan kuumaa juomaa kestävä kuppi tai kuksa, vesipullo, pientä syötävää, lämmin taukotakki, istuinalusta ja henkilökohtaiset lääkkeet.
VAKUUTUKSET: Polun Lumolla on toimintaansa vastuuvakuutus, osallistujien tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan (tapaturmavakuutus)
VAATIVUUS JA SOVELTUVUUS: Lumikenkäretkelle osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä, normaali peruskunto riittää. Retkelle voivat osallistua myös lapset, suositusikä yli 12 vuotta.
OSALLISTUJAMÄÄRÄ: 4-12 hlöä. Retki toteutuu, mikäli retkelle ilmoittautuu vähintään neljä henkilöä.
OHJAAJA: Erä- ja luonto-opas (AT) Kati Granroth, Polun Lumo
ILMOITTAUTUMISET RETKELLE VIIMEISTÄÄN LA 22.1. KLO 18 MENNESSÄ: Lähetä ilmoittautumisesi soittamalla tai lähettämällä WhatsApp-viesti Katille p. 050 521 1704 tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen kati@polunlumo.fi. Kirjoita viestiin seuraavat tiedot: Retki, jolle ilmoittaudut, nimesi (sekä muiden mahdollisten osallistujien nimet), sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita myös, mikäli sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai erityisruokavalio (retkeen kuuluu pieni retkieväs). Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistussähköpostin, josta löydät lisätiedot retkestä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
RETKEN MAKSAMINEN: Retket maksetaan retken alussa joko käteisellä (tasaraha) tai kortilla maksupäätteellä (yleisimmät pankki- ja luottokortit).

Tervetuloa mukaan talvisille retkille – ulkoilmassa retket on mahdollista toteuttaa koronaturvallisesti turvavälejä pitäen!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiLumikenkäretki Ähtärin Kierinniemeen
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiLumikenkäily
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaÄhtäri Zoo Campingin parkkipaikka
IlmoittautuminenILMOITTAUTUMISET RETKELLE VIIMEISTÄÄN LA 22.1. KLO 18 MENNESSÄ: Lähetä ilmoittautumisesi soittamalla tai lähettämällä WhatsApp-viesti Katille p. 050 521 1704 tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen kati@polunlumo.fi. Kirjoita viestiin seuraavat tiedot: Retki, jolle ilmoittaudut, nimesi (sekä muiden mahdollisten osallistujien nimet), sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita myös, mikäli sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai erityisruokavalio (retkeen kuuluu pieni retkieväs). Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistussähköpostin, josta löydät lisätiedot retkestä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Osallistujat4-12
Ilmoittautuminen22.01.2022 mennessä
Hinnoittelu25 €/hlö
Lapset alle 15 v. 10 €/hlö
Mikäli osallistujalla on omat lumikengät ja sauvat, retken hinta aikuiselle on 15 € ja alle 15 v. 5 €.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKati Granroth
Sähköpostikati@polunlumo.fi
Puhelinnumero0505211704

SUOMENSELÄN SAMOILIJAT RY

Suomenselän Samoilijat on Suomen Latu ry:n paikallisjärjestö Suomenselän alueella (Ähtäri, Soini, Lehtimäki). Löydä kanssamme mielekkäitä tapoja liikkua ja nauttia luonnosta!

Katso yhdistyksen omat sivut