Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteKerttulan liikuntakeskus, Kisakatu 4, 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 26.09.2021, klo 08.30
Päättyy: 26.09.2021, klo 10.00

Lisätietoa

Polkureitille lähdetään Kerttulan liikuntahallilta. Reitti suuntautuu Valtatien 8:n itäpuoliselle alueelle. Reitin pituus on 13 kilometriä. Reitti nousee Kullaanvuorelle, kulkee luonnonsuojelualueen lävitse näkötornin tuntumaan ja kääntyy sielta paluumatkalle Ruskon Lähteenmäkeen Raisionjoen itärannalle. Reitti tunnetaan Kullaanpolkuna. REITIN MEHUHUOLTO sijaitsee reilut 100 metriä näkötornista itään metsätien päässä. HUOLTOPISTEESSÄ ON TARJOLLA MEHUA ja OMIEN MAKKAROIDEN GRILLAUSMAHDOLLISUUS. Huoltopisteessä EI OLE MYYNTIÄ! Retkestä ei tänä vuona peritä osallistumismaksua. Rinkka tarjoaa mehun reitin varrella huoltopisteessä sekä perillä Kerttulassa. POLKURETKEEN OSALLISTUNEIDEN KESKEN ARVOTAAN PALKINTOJA. Muista ilmoittautua lähtöpaikalla sekä palattuasi retken jälkeen Kerttulassa. Muista pukeutua sään mukaan! LUONTO KUTSUU - Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKullaanpolku -polkuretki
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiKävely
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKerttulan liikuntakeskus
IlmoittautuminenIlmoittaudu lähtöpaikalla Kerttulassa sekä palattuasi kierrokselta. Tänä vuonna ei peritä osallistumismaksua. Rinkka tarjoaa mehua huoltopisteessä sekä kävelyn jälkeen Kerttulassa.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut