Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteHulvelankatu 35, 21200 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 13.03.2018, klo 18.00
Päättyy: 13.03.2018, klo 20.00

Lisätietoa

Raision Rinkka r.y.;n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 13.3.2018 klo 19 alkaen Luontotarha Lumikossa, Hulvelankatu 35 Raisio. Esillä on sääntöjen määräämät asiat ( mm. toimintakertomus ja tilinpäätös). Tule paikalle jo klo 18, silloin Varsinais-Suomen Sydänpiirin toiminnanjohtaja, sydänhoitaja Nanette Huovinen kertoo sydänpiirin toiminnasta ja aiheesta 'tunne pulssisi'. TULE KOKOUKSEEN ** VAIKUTA TOIMINTAAN ** OLE AKTIIVINEN KAHVITARJOILU **** TERVETULOA **** JOHTOKUNTA

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKokouskutsu -kevätkokous
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMuu
HaastavuusErittäin helppo
IlmoittautuminenEnnen kokousta klo 18 alkaen Varsinais-Suomen Sydänpiirin toiminnanjohtaja, sydänhoitaja Nanette Huovinen kertoo sydänpiirin toiminnasta sekä aiheesta 'tunne pulssisi'. Ei erillistä ilmoittautumista.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
Puhelinnumero044 080 2430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut