Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoitePyöräilijän kotiosoite, 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 01.05.2021, klo 08.00
Päättyy: 22.09.2021, klo 00.00

Lisätietoa

Kilometrikisa on työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minka tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat oman joukkueen saldoa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKilometrikisa - Raision Rinkan joukkue
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPyöräily
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaPyöräilijän koti
IlmoittautuminenTule mukaan Raision Rinkan joukkueeseen ja laske kesän aikana pyöräilemäsi kilometrit. Voit liittyä mukaan joukkueeseen jo nyt, mutta kilometrien kerääminen alkaa 1.5. 2021 LIITY sivulla www.kilometrikisa.fi, Joukkue: Raision Rinkka, Osallistumiskoodi: rinkka2021

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöArmi Laamanen
Sähköpostiarmi.laamanen@gmail.com
Puhelinnumero0400721485

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut