Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteSantaojantie, Haunisten altaan p-paikka, 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 11.11.2021, klo 17.00
Päättyy: 11.11.2021, klo 19.00

Lisätietoa

Nyt koko perheen voimin heijastinpolulle kokemaan pimeää metsää. Lähdemme parkkipaikalta pienissä ryhmissä etsimään heijastimin merkittyä polkua. Polulla täytyy olla tarkkana, jotta ei kompastu IHAN PIMEE-rasteihin. Liikumme hämärtyvässä metsässä ajatuksella ja turvallisesti, häiritsemättä eläimiä. Lapset kulkevat aikuisten vastuulla. KULJEMME HELPPOA REITTIÄ. Pidämme evästauon tulistelupaikalla, missä voi nauttia omia eväitä. Kaikkien kierroksella lotonneiden kesken arvotaan yllätyksiä tulistelupaikalla. KÄVELYMATKAA tulee noin 2 kilometriä. Varaudu tasku- tai otsalamppuin säänmukaisesti vaatetettuna, mielellään kumisaappaissa. Heijastinliivi on hyvä vetäistä päälle. OTA MUKAAN KYNÄ, jos haluatte osallistua lottoon ja eväät.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHämärähommia Haunisten altaalla
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMuu
SoveltuvuusLapsiperheille
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaHaunisten altaan p-paikka
IlmoittautuminenEi erillistä ilmoittaumista. Lisätietoja antaa Nina Stenlund nina.stenlund@m3kiinteisto.fi tai puh 0405337807

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKaija Virtanen
Sähköpostikaija.ann2011@gmail.com
Puhelinnumero0440802430

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun latuyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössa retkeilyn ja muun koko perheen luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistystoiminnan edistämiseksi. Toiminnassa ja tapahtumissa huomioimme Suomen Ladun YHDESSÄ teemaa. Vuonna 2020 teemme yhteistyötä myös Sydänliiton kanssa retkeilyn -teemalla.

Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta, luottamushenkilöistä ja muuta ajankohtaista on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut