Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKuntolanpolku 1, 05200 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 11.12.2021, klo 08.00
Päättyy: 11.12.2021, klo 10.00

Lisätietoa

Hallimelonnassa pääsee omatoimisesti harjoittelemaan melontataitoja. Allasvuoro alkaa tasan klo 8. Sisäänkäynti on etuovesta hieman ennen kahdeksaa. Ensikertalaisen apuna on ohjaaja altaan reunalla ja hänet tunnistaa aluksi keltaisesta huomioliivistä. Hallissa melotaan lyhyillä kajakeilla ja harjoitella voi tuentoja, pelastautumisia, eskimokäännöksiä... Varusteiksi käyvät esimerkiksi uimapuku, T-paita ja shortsit, pitkähihaiset trikoot ovat hyvät pelastautumisharjoituksissa. Lisäksi mukaan voi ottaa melontatossut, uimalasit ja nenäklipsin. Allasvuoron lopuksi, viimeistään klo 9.45 nostetaan kajakit altaasta, tyhjennetään ne vedestä ja viedään omille paikoilleen. Lisäksi uimahallin rataköydet laitetaan paikoilleen. Kaikki osallistuvat näihin puuhiin. Allastilasta pitää poistua viimeistään klo 10. Uimahallimaksuun sisältyy sauna.
Vaatimuksena uimataito ja mielellään yli 18 v. Ei alle 12 vuotiaille, 12-18 vuotiaat huoltajan tai oman melontaseuran ohjaajan kanssa. Hallilla ei ole kalustoa / varusteita lapsille.

Maksu MobilePay sovelluksella 60110, emme käsittele käteistä.
Lisäksi jokainen maksaa uimahallille uintimaksun.
Pakollinen ilmoittautuminen https://forms.office.com/r/2ejwM2phig

Koronapassi otetaan hallimelonnassa käyttöön 4.12.2021.
Avi on antanut 2.12. tiedoksi Tartuntalain pykälään 58 d perustuvan päätöksen mm. liikuntatilojen käytöstä. Päätös on voimassa 4.12.-31.12.21. Ottakaa passi mukaan ilman passia altaalle ei pääse.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHallimelonta
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusHelppo
IlmoittautuminenPakollinen ilmoittautuminen
Ilmoittaudu
HinnoitteluKertamaksu 8€/ ei jäsen
Kertamaksu 6€/ NurLan jäsen
Kausimaksu syyskausi 30€/ NurLan jäsen

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöAri Nivalainen
Sähköpostinurlamelonta.ari@gmail.com

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenmäärä on liki 2000 (07/2021). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut