@suomenlatu: MikĂ€ on mieluisin talviulkoilulaji sinulle? Hiihto on yksi erinomainen vaihtoehto! 😊 - #suomenlatu #kiilopÀÀ #perheliikunta #hiihto #talvi #ulkoilu

lör 24 mar 2018 20:18:03

MikĂ€ on mieluisin talviulkoilulaji sinulle? Hiihto on yksi erinomainen vaihtoehto! 😊 - #suomenlatu #kiilopÀÀ #perheliikunta #hiihto #talvi #ulkoilu

Nyheter

Feed

Suomen Latu i Instagram

3

orsaker att bli medlem i Suomen Latu

Bli inspirerad

Som medlem i Suomen Latu deltar du i evenemang, kurser och olika friluftsaktiviteter. Tidningen Latu&Polku utkommer fem gÄnger per Är och inspirerar dig till ett aktivt friluftsliv med informativa och underhÄllande reportage.

Engagera dig

Öka ditt eget vĂ€lbefinnande men Ă€ven andras. Kom med i föreningsverksamheten, engagera dig i vĂ„ra kommittĂ©er eller bli ledare och bidra till att flera finlĂ€ndare kommer ut i naturen.

PĂ„verka friluftslivet

Alla ska ha möjlighet till friluftsliv. Som medlem i Suomen Latu Àr du med och frÀmjar tillgÀngligheten, anvÀndbarheten och bevarandet av vÄra friluftsomrÄden.

Bli medlem

I dag Àr vi över 88 000 medlemmar i Suomen Latu. Som vÄr medlem Àr du med och stödjer friluftsfrÀmjandet i Finland. Som medlem tar du del av vÄra medlemsförmÄner och i postluckan landar tidningen Latu&Polku som inspirerar dig till ett aktivt friluftsliv med informativa och underhÄllande reportage.

Klicka pÄ lÀnken nedan och bli vidarebefodrad till vÄr medlemsblankett (som Àr pÄ finska).

Bli medlem