@suomenlatu: Mik√§ on mieluisin talviulkoilulaji sinulle? Hiihto on yksi erinomainen vaihtoehto! ūüėä - #suomenlatu #kiilop√§√§ #perheliikunta #hiihto #talvi #ulkoilu

lör 24 mar 2018 20:18:03

Mik√§ on mieluisin talviulkoilulaji sinulle? Hiihto on yksi erinomainen vaihtoehto! ūüėä - #suomenlatu #kiilop√§√§ #perheliikunta #hiihto #talvi #ulkoilu

Nyheter

Feed

Suomen Latu i Instagram

3

orsaker att bli medlem i Suomen Latu

Bli inspirerad

Som medlem i Suomen Latu deltar du i evenemang, kurser och olika friluftsaktiviteter. Tidningen Latu&Polku utkommer fem gånger per år och inspirerar dig till ett aktivt friluftsliv med informativa och underhållande reportage.

Engagera dig

√Ėka ditt eget v√§lbefinnande men √§ven andras. Kom med i f√∂reningsverksamheten, engagera dig i v√•ra kommitt√©er eller bli ledare och bidra till att flera finl√§ndare kommer ut i naturen.

Påverka friluftslivet

Alla ska ha möjlighet till friluftsliv. Som medlem i Suomen Latu är du med och främjar tillgängligheten, användbarheten och bevarandet av våra friluftsområden.

Bli medlem

I dag är vi över 88 000 medlemmar i Suomen Latu. Som vår medlem är du med och stödjer friluftsfrämjandet i Finland. Som medlem tar du del av våra medlemsförmåner och i postluckan landar tidningen Latu&Polku som inspirerar dig till ett aktivt friluftsliv med informativa och underhållande reportage.

Klicka på länken nedan och bli vidarebefodrad till vår medlemsblankett (som är på finska).

Bli medlem