Järjestä tapahtuma

Ladattavat viestintämateriaalit Retkelle -tapahtumiin 


Instagram
 


Banneri 1


​​​​​​​
Banneri 2
 

​​​​​​​
Banneri 3

​​​​​​​
Banneri 4

 

Julistepohjat

Tapahtumailmoituspohja/juliste A4 (Sähköisesti täytettävä)

Tapahtumailmoituspohja/juliste A4 (Käsin täytettävä)

Tiedotepohja medialle

 

 

 

Facebook -bannerit
 


FB-banneri 1
 

​​​​​​​
FB-banneri 2
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
FB-banneri 3

​​​​​​​
FB-banneri 4

 

 

Facebook -kansikuvat

​​​​​​​​​​​​​​
Kansikuva 1


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Kansikuva 2

​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​Kansikuva 3

​​​​​​​
Kansikuva 4

Materiaalia perheretkille

Luontopolkutaulut

Luontopolkutaulujen valmiit tehtävät ohjaavat yhteisen tekemisen alkuun ja eteneminenkin sujuu taululta toiselle sujuvasti. Taulut sopivat niin ohjattuun kuin omatoimiseenkin retkeen. Valitse mieluisat taulut, tulosta ja ripusta ne ennakkoon retkireitin varrelle. 

  • Jokamuuminoikeudet - Näiden kysymystaulujen avulla opitaan yhdessä jokaisenoikeuksista. Hyvät esimerkit ohjaavat ajattelemaan omaa toimintaa luonnossa. 
  • Vuodenaikataulut - kevät TAI Vuodenaikataulut - kesä. Upeasti kuvitettujen luontopolkutaulujen tehtävät ohjaavat havainnoimaan lähiluontoa ja sen tarjoumia liikkumiselle sekä tukevat vuorovaikutusta.  
  • Ulkosalla -materiaali -retken varrelta voi löytyä niin kuntosali, temmellyspaikka, ateljee,olohuone, tutkimuslaboratorio kuin eväspaikkakin.  

Valmiit retkiohjeet

Miltä kuulostaisi elämyksellinen paljasjalkaretki, kiehtova ötökkäretki tai vauhdikas linturetki lähiluontoon? Nappaat valmiit retkisuunnitelmat ja ideat täältä.

Muu materiaali

Luontoetsiväkortit - Tulosta kortit, leikkaa ja laminoi tarvittaessa (jos haluat tehdä niistä sään- ja ajankestävät). Laita kortit kangaspussiin! Nostetaan tehtäviä pussista osallistujia odotellessa, matkalla tai muussa sopivassa kohtaa retkeä. Etsitään kortin ohjaamia asioita lapsi-aikuinen parina. 

Ulos syömään - Hauskat retkieväät innostavat kokeilemaan ulkona myös uusia makuja. Perheretkellä voidaan kokeilla valmistaa yhdessä vaikka marjaisaa kaurapaistosta.