Uutiset

Image

Ilmoittaudu Rakastu talviuintiin -tapahtuman järjestäjäksi 31.12. mennessä

15.11.2022

Rakastu talviuintiin -viikkoa vietetään jo kolmatta kertaa 9.-15.1.2023 ja tavoitteena on saada mahdollisimman monta tapahtumaa eri puolille Suomea. Ilmoita tapahtumasi 31.12. mennessä ja olet mukana lahjakorttien arvonnassa.

Kuka voi järjestää Rakastu talviuintiin -tapahtuman?

Suomen Ladun jäsenyhdistysten lisäksi kuka tahansa voi järjestää Rakastu talviuintiin -tapahtuman. Tapahtuman tulee olla kaikille avoin ja talviuinnin tulee olla maksutonta. Järjestäjä huolehtii turvallisen tapahtuman järjestämisestä.

Suomen Latu tukee Rakastu talviuintiin -tapahtumien järjestäjiä viestinnällisesti, järjestämisohjeilla ja sähköisellä viestintämateriaalilla.

Kaikkien järjestäjien tulee ilmoittaa tapahtuma Suomen Ladun tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenteriin ilmoitetut tapahtumat listataan kampanjan sivulle ja Suomen Latu viestii niistä valtakunnallisesti osana kampanjaa.

Miksi järjestää Rakastu talviuintiin -tapahtuma?

Rakastu talviuintiin -tapahtuman järjestäminen on mainio tapa nauttia talviuinnista yhdessä sekä innostaa ja opastaa uusia harrastajia lajin pariin. Rakastu talviuintiin -viikon aikana järjestettävät tapahtumat saavat myös valtakunnallisesti näkyvyyttä osana kampanjaa.

Avoimiin tapahtumiin on matala kynnys osallistua, jolloin uudetkin harrastajat pääsevät mukaan toimintaan!

Lue lisää tapahtuman järjestämisestä täällä.

Ilmoita tapahtuma Suomen Ladun tapahtumakalenteriiin.