Palvelut päiväkodeille

Paloheinän hiihtopalvelun yhteydessä toimiva palvelu on tarkoitettu varhaiskasvatustoimijoille.

Välineitä voi tiedustella lähettämällä sähköpostia meille paloheina@suomenlatu.fi. Emme ota vastaan puhelinvarauksia.

Hinnasto

Lumikengät (pienten lasten minilumikengät) 2€/pari/vrk.

Saatavilla on 11 paria minilumikenkiä 3–6 -vuotiaille sekä yksi pari lumikenkiä aikuisille.

Koko lumikenkäsetin (11 paria minilumikenkiä ja yksi pari aikuisten lumikenkiä) saat vuokrattua vuorokaudeksi hintaan 20€. 

Välineiden varaaminen

Välineitä voi tiedustella vain sähköpostitse (paloheina@suomenlatu.fi). Ilmaise tiedustelussasi selkeästi että kyseessä on varhaiskasvatustoimija. Ilmoita haluttu varaavan toimipisteen nimi, päivämäärä, kellonaika, lumikenkien määrä sekä maksutapa. Emme ota vastaan puhelinvarauksia. Varaukset otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä. Vahvistamme varauksesi kolmen arkipäivän kuluessa.

Välineiden maksaminen

Välineet maksetaan laskulla tai käteisellä/kortilla Paloheinän hiihtopalveluun. Käteisellä maksettaessa koko varauksen loppusumma tulee maksaa kerralla. Laskulla maksettaessa tulee ennakkovarauslomakkeeseen ilmoittaa laskutusosoite.

Peruutusehdot

Voit peruuttaa varauksesi maksutta kolme arkipäivää ennen tapahtumaa. Alle kolme päivää ennen tapahtumaa tehdyistä varauksista perimme 50 % varauksen loppusummasta. Sääolosuhteiden vuoksi varauksen voi perua maksutta (mikäli ulkona on yli 16 astetta pakkasta). Peruutukset tulee tehdä etukäteen sähköpostitse paloheina@suomenlatu.fi.

Huomioitavaa

Vuokraaja on vastuussa seuraavista asioista:

Laina-ajan päättymiseen mennessä vuokraaja palauttaa setin hiihtopalveluun ja ilmoittaa, mikäli on sattunut välinerikkoja. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan tahallaan rikotut välineet.