Metsämieli

Kohota lempeästi kehon ja mielen kuntoa keskikesän Metsämieli-kurssilla. Virkisty, voimaannu ja voi hyvin, koe kesäisen luonnon elvyttävä vaikutus!

Keskikesän Metsämieli-kurssi – liikuntaa ja hyvinvointia luonnossa

Metsämieli -kurssi Paloheinässä heinäkuussa torstaisin 4.7., 11.7., 18.7. ja 25.7. klo 18-19:30.
Kurssin hinta on 80 euroa, Suomen Ladun jäsenille 72 euroa.
Ilmoittaudu kurssille

Kehon ja mielen hyvinvointia kehittävä kurssi pohjautuu suomalaiseen Metsämieli-hyvinvointimenetelmään. Teemoja ovat muun muassa stressinhallinta, myönteisen ajattelun vahvistaminen, arjen voimavarat, onnistumisista oppiminen ja oman elämän suunnan ja tavoitteiden tarkentaminen. Halutessasi voit valita jonkin tietyn elämän osa-alueen, johon haluat harjoitteissa keskittyä.

Jokaisella kurssikerralla tehdään kävelylenkki Paloheinän lähiluonnossa. Välillä nostamme sykettä liikkuen, välillä istahdamme sammalmättäälle ihmettelemään luonnon yksityiskohtia. Kävelyn lomassa tehtävät harjoitukset kehittävät oman kehon kuuntelua ja mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja.

Mitään etukäteiskokemusta aiheesta ei tarvita, tervetuloa sellaisena kuin olet!

Kurssikerrat ja teemat

4.7. Leppoisaa läsnäoloa – luonnon ihmettelyä ja lempeää liikettä

11.7. Iloa ja voimaa – myönteisiä tunteita ja vahvuuden kokemuksia

18.7. Haasteiden hallintaa – esteiden ylitystä mielessä ja maastossa

25.7. Uusia suuntia – tavoitteen tarkennusta ja tasapainotreeniä

Lisätietoa kurssikertojen teemoista löydät tapahtuman facebook-sivuilta. Kurssin kesto on 4 x 90 minuuttia, mukaasi tarvitset säähän sopivat ulkoiluvaatteet, vesipullon ja istuinalustan. Kurssi sopii peruskuntoisille aikuisille, harjoitukset muokataan ryhmän tason mukaan. Varaudu liikkumaan myös maastossa. Ohjaajana toimii koulutettu Metsämieli-ohjaaja Virva Niissalo.

Lisätietoa menetelmästä: www.metsamieli.fi.

Kurssi on suunniteltu eteneväksi kokonaisuudeksi, harjoitusten tavoitteena on antaa uusia näkökulmia hyvinvointiin ja henkisen ja fyysisen kunnon kehittämiseen. Voit kuitenkin osallistua myös yksittäisille kerroille. Ilmoittauduthan yksittäiselle osallistumiskerralle sähköpostilla paloheina(at)suomenlatu.fi. Hinta 20/18 €, maksu paikan päällä.