Geokätköily

Geokätköily (englanniksi geocaching) on hauska ja seikkailullinen koko perheen ulkoiluharrastus. Tapoja harrastaa on yhtä paljon kuin harrastajia ja jokainen löytää lajista itselleen mielenkiintoisia puolia. Geokätköily sopii niin luonnossa liikkujalle, elämyksiä etsivälle, historiasta kiinnostuneelle kuin kuntoilijallekin. Geokätköilyä voi harrastaa omaan tahtiinsa, eikä kyse ole kilpailusta, vaikka kilpailullisimmat harrastajat tykkäävätkin vertailla tilastojaan.

Geokätköjä on ympäri maailmaa jo miljoonia! Geokätköilyä voi harrastaa niin kotiseudulla kuin matkaillessakin. Alkuun pääset helposti. Jos puhelimessasi on GPS-paikannus, voit etsiä kätköjä sovelluksen avulla.

Tervetuloa koko perheen geokätköily tutuksi-kurssille 20.8.2019 klo 17:00-20:00

Tertuloa tutustumaan geokätköilyyn Paloheinän ulkoilualueen maisemiin.  Kurssilla tutustutaan lyhyesti lajin historiaan, harrastamiseen ja tarvittaviin välineisiin sekä etsitään maastossa harjoituskätköjä. Kurssille voi osallistua joko yksin tai perhekunnittain, jolloin perheen aikuinen on lasten apuna käytännön harjoituksissa. Kurssi antaa valmiudet omatoimiseen kätköilyyn. Kurssin hinta on Suomen Ladun jäseniltä 30euroa per osallistuja. Muille kuin jäsenille hinta on 40euroa. (Saman kotitalouden alle 15-vuotiaat ilmaiseksi). Hinta sisältää koulutuksen, GPS-laitteen vuokran kurssin ajaksi sekä materiaalin.Voit tuoda oman GPS:n mukana, mutta sen käyttökoulutusta ei ehditä antaa kurssilla.

Ilmoittaudu kurssille

Lisätietoja:
Suomen Latu Paloheinä, Sini Savolainen, p. 0447226307, paloheina@suomenlatu.fi tai kouluttaja Mika Asikainen, mika.asikainen@suomenlatu.fi