Yöpyöräily 27.9.

Suomen Latu Paloheinän kesäkauden päättymistä juhlitaan perjantaina 27. 9. järjestettävällä Yöpyöräilyllä. Tervetuloa mukaan Paloheinän syksyn huikeimpaan hämäräkokemukseen! 

Ilmoittaudun mukaan ja TARVITSEN MYÖS VUOKRAPYÖRÄN
Ilmoittaudun mukaan ja osallistun omalla pyörälläniKesäkauden päättää syyskuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä YÖPYÖRÄILY perjantai-iltana 27.9. klo 20:00-24:00. Ajamme pimeänajon lenkin kahdessa eri tasoryhmässä, jonka jälkeen asetumme nuotioiden ääreen iltapalalle juttelemaan  - tietysti pyöräilystä. Syksy ja talvi on hienoa aikaa pyöräillä, kunhan varusteet ovat kunnossa.   

Osallistumismaksuun (20/15e) kuuluu ohjatun ajon lisäksi iltapala lenkin päätteeksi (nuotiolla mm.makkaraa / soijanakkia, tuoretta leipää, leivänpäällysiä, teetä, nokipannukahvia iltavirkuille, mehua). Osallistumismaksuun mukaan myös etuajovalo.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan linkkien kautta. Valitse tarkasti ilmoittautumislinkki sen mukaan osallistutko omalla pyörälläsi vai vuokraat myös maastopyörän.

Tavoitteena on ajaa kahtena eri tasoryhmänä. Rauhallisempi etenemisvauhti sekä hieman reippaampi etenemisvauhti. Heijastimin merkittyyn reittiin aikaa kuluu n.1,5-2h ja vauhtiryhmien mukaan myös ruokailuun saapuminen nuotion ääreen hieman porrastuu. Lapset ja nuoret ovat myös erittäin tervetulleita vanhempien kanssa rauhallisempaan ajoryhmään kokemaan hieno yöpyöräily. Lasten pyöriä rajoitettu määrä, ja niiden varaus paloheina@suomenlatu.fi. Tapahtumaan pääsee mukaan 20 ensimmäistä pyöränvaraajaa ja omilla pyörillä osallistujia n.20 henkilöä.

Paloheinän Yöpyöräily pe 27.9.
Ilmoittaudun mukaan ja TARVITSEN MYÖS VUOKRAPYÖRÄN
Ilmoittaudun mukaan ja osallistun omalla pyörälläni

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! 

Lisätietoja tapahtumasta: paloheina@suomenlatu.fi

Artikkeli tapahtumasta