Maastopyörätreenit

Paloheinässä ohjattua maastopyöräilyä asiantuntijan johdolla 1.8. alkaen! 

Maastopyöräily on

  • Liikkumista metsässä ja muualla luonnossa välineenä maastoon soveltuva polkupyörä. Raitis ilma, luonto, vaihtuvat maisemat ja vapauden tunne — sitä on maastopyöräily parhaimmillaan. 
  • Reipas ulkoilulaji, joka kehittää kehoa päästä varpaisiin – se on niin hauskaa, että kunto kasvaa siinä sivussa kuin itsestään! 
  • Mahdollista aivan hyvin myös talvella, kun vain varusteet ja pukeutuminen ovat kunnossa. Kädet, jalat, haarukset ja pää on hyvä suojata viimassa. Talvella Fatbikella tai plussarenkaisella pyörällä ajaminen on mukavampaa. Kovilla lumipoluilla myös kapearenkainen toimii.  

Maastopyöräilyn pariin pääsee helpoiten yhteislenkkien kautta. Niissä tapaa tapaa samanhenkisiä ihmisiä, oppii uusia polkuja ja saa vinkkejä ajamiseen, kuntoiluun tai vaikka oman pyörän hankintaan. 

 

Paikka ja aika (1.8. alkaen)
Suomen Latu Paloheinän välinevuokraamo, Pakilantie 124, 00670 Helsinki.
Seuraa tiedotusta/tapahtumia Suomen Latu Paloheinän Facebook -sivuilla ja tapahtumassa
Lisätietoja: 040 53 99 486 (Sini Savolainen)

Hinta
Osallistumismaksu: 10€/8€ (SL:n jäsenet) 1,5h treenit ja 20€/15€ (SL:n jäsenet) pidemmät retket
Vuokrapyörä: 15€, sisältää kypärän
Treeniin voit osallistua omalla maastopyörälläsi tai vuokrata meiltä Cuben maastopyörän / Fatbiken.  Voit käyttää omaa kypärää tai ottaa pyörävuokraan kuuluvan kypärän. Jokaisessa pyörässä on myös juomapulloteline. 

Tervetuloa mukaan! 
 

Maastopyörätreenit / yhteislenkit / retket alkavat 1.8. Tarjolla tulee olemaan hitaampia lenkkejä alkajille, retkiä kaikentasoisille sekä haastavampaa kokeneemmille. 
Sisältö rakennetaan kelin ja kokoonpanon tason mukaan.
 

Huomioi myös Maastopyöräily tutuksi-kurssimme syksyllä 2020. Kurssi alustaa harrastuksen käyntiin. Kurssin jälkeen on helpompi osallistua yhteisharjoituksiin ja retkille. Tervetuloa.

Peruutusehdot
Treenit toteutetaan sääoloista riippumatta, poislukien yli 15 asteen pakkanen yhdistettynä kovaan tuuleen tai myrsky. Mahdollisista muutoksista/peruutuksista ilmoitamme henkilökohtaisesti sekä tapahtumasivuilla.