Maastopyörätreenit

Paloheinässä ohjattua maastopyöräilyä asiantuntijan johdolla! Maastopyöräily on liikkumista metsässä ja muualla luonnossa välineenä maastoon soveltuva polkupyörä. Raitis ilma, luonto, vaihtuvat maisemat ja vapauden tunne — sitä on maastopyöräily parhaimmillaan. Maastopyöräily on niin hauskaa, että jokaisen pitäisi kokeilla sitä ainakin kerran elämässään. 

Maastopyöräilytreenejä järjestetään alkajien ryhmänä sekä jatkoryhmänä. Keskiviikon treenit ovat alkeisryhmää, jonne on kenen tahansa helppo tulla mukaan. Ajettava maasto on helpohkoa (vaikka teemat vaihtelevat) ja vauhti sellainen ettei kukaan jää matkan varrelle. Puolessatoista tunnissa ehdimme tehdä mukavan lenkin ja / tai harjoitella jollain treenikerralla pyöränhallintaa ja teknistä puolta hieman enemmän. Tiistain jatkoryhmän harjoitukset ovat kuntotasoltaan haastavampia ja lenkit kovempivauhtisia. 

Ohjattujen treenien hinta on 10e / 8e Suomen Ladun jäsenille. Treeniin voit osallistua omalla maastopyörälläsi tai vuokrata meiltä Cuben maastopyörän / Fatbiken. Pyörävuokra lenkille / treeniin on 15e. Voit käyttää omaa kypärää tai ottaa pyörävuokraan kuuluvan kypärän. Jokaisessa pyörässä on myös juomapulloteline. 

Tervetuloa mukaan! 

Kesäkauden päättää syyskuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä YÖPYÖRÄILY perjantai-iltana 27.9. klo 20:00-24:00, osallistumismaksuun kuuluu ohjattu pimeänajolenkki, etuajovalo käyttöön ja iltapala lenkin päätteeksi nuotiolla.Tavoitteena on ajaa kahtena eri tasoryhmänä. Lapset ja nuoret ovat myös erittäin tervetulleita vanhempien kanssa klo 20-22 ryhmään kokemaan hieno yöpyöräily. Lisätiedot ja ilmoittautuminen
 

Tulevat Alkeisryhmän maastopyörätreenit, keskiviikkoiltaisin: 

Maastopyöräilytreeni, alkeisryhmä ke 11.9.2019 klo 18:00-19:30 TÄYNNÄ - TERVETULOA ROHKEASTI JATKORYHMÄÄN TAI ILMOITTAUDU JONOON. 
Ilmoittaudu treeniin Ohjelmassa kallion ajamista monipuolisessa maastossa.

Maastopyöräilytreeni, alkeisryhmä ke 18.9.2019 klo 18:00-19:30 
Ilmoittaudu treeniin Ohjelmassa juurakon ja pitkospuiden ajamista.

Maastopyöräilytreeni, alkeisryhmä ke 25.9.2019 klo 18:00-19:30 
Ilmoittaudu treeniin Ohjelmassa monipuolinen lenkki rauhassa ajellen ja loppuun ylämäessä lajivoimaharjoitus.

(Sisältö saattaa muuttua kelin tai kokoonpanon tason mukaan.) 

Tulevat Jatkoryhmän maastopyörätreenit, tiistai-iltaisin: 

Maastopyöräilytreeni, jatkoryhmä ti 10.9.2019 klo 18:00-19:30 
Ilmoittaudu treeniin Ohjelmassa lenkki Uudetorpanpellon luota löytyviä laskuja (ja samalla nousuja) sekä Haltiavuoren kautta Paloheinään. Reitille sattuu myös hyvä tekniikkaspotti ajolinjojen pohtimiseen jyrkässä käännöksessä ylä- ja alamäkeen.

Maastopyöräilytreeni, jatkoryhmä ti 24.9.2019 klo 18:00-19:30 
Ilmoittaudu treeniin Ohjelmassa monipuolista ajelua (suunta avoin) ja pyöräilijän lajivoimaharjoitus.