Maastopyöräkurssit

HUOMIO! Nyt syksyllä on hyvä aika oppia uutta pyöränhuollosta ja laittaa pyöriä kuntoon. Järjestämme yhdessä Suomen Latu Oittaan kanssa Maastopyöränhuoltokurssin Oittaalla keskiviikkona 16.10. klo 17-20. 
Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Kiinnostaako maastopyöräily? Tule kurssillemme kokeilemaan ja oppimaan. 

Maastopyöräily tutuksi-kurssit ovat yhden tapaamisen kolmen (3) tunnin tiiviitä ja antoisia kursseja.

Kurssille voi osallistua joko omalla maastopyörällä tai tulla ihan uutena lajiin tutustumaan ja vuokrata meiltä Cuben laadukkaan maastopyörän / Fatbiken.

Kolmen tunnin kurssin hinta on 40e / 30e Suomen Ladun jäsenille. Pyörävuokra kurssin ajaksi 20e. Ilmoittautuminen tapahtuu allaolevien ilmottautumislinkkien kautta. Jos haluat vuokrata maastopyörän, niin mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä pituutesi. Näin voimme valita valmiiksi sinulle sopivan kokoisen pyörän. 


Tervetuloa kurssille ottamaan haltuun tuhti paketti maastopyöräilystä. Kurssien lisäksi järjestämme viikoittain maastopyöräilytreenejä, kahtena eri ryhmänä: alkajat ja jatkoryhmä. Niistä lisätietoja treenit-välilehdellä. 

Edelliset kurssit: 

Maastopyöräily tutuksi -kurssi, pe 6.9.2019 klo 17:00-20:00
Ilmoittaudu kurssille

Mountainbiking for beginners -course, sat 7.9.2019 from 11:00 to 14:00 *(information below)
Registration

Tulevat: 

Tulemme vielä järjestämään yhden viikonloppukurssin loppuvuoden aikana. Voit ilmaista kiinnostuksesi osallistua: paloheina@suomenlatu.fi. 

 

Järjestimme kolmen kesäkuukauden aikana yhteensä kahdeksan maastopyöräily tutuksi kurssia Paloheinässä, ja tutustutimme 100 uutta ihmistä maastopyöräilyn maailmaan kurssien kautta. Valtava määrä maastopyöräilijöitä on myös osallistunut ohjattuihin maastopyöräilyihimme koko kesäkauden ajan. 

Lisätietoa:
Suomen Latu Paloheinä, Sini Savolainen, +358405399486, paloheina@suomenlatu.fi