Lahjakortti

Suomen Ladun lahjakortti - Osta läheisellesi elämys!

Suomen Ladun lahjakortit Suomen Latu Paloheinän ja Suomen Latu Oittaan toimipisteistä. Vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea Ulkoilulahjakortilla voi saada: elämyksiä, seikkailuita, palveluita, välineistöä. Lahjakortin arvo voi olla 20 eurosta ylöspäin valitsemaasi summaan saakka. Voit myös käytää vanhaksi menevät Smartumit lahjakorttihankintaan. 

Ideoita, joita voit soveltaa lahjansaajan tarpeisiin:

  • Ulkoilulahjakortti (esim. valitsemasi arvon verran vuokravälineiden käyttöä: sukset, lumikengät, maastopyörät, retkiluistimet ja siihen mahdollisesti ohjaaja mukaan)
  • eBike testi -lahjakortti (sähkömaastopyörät yms. lisätarvikkeet vuokralle 3 tunnin ajaksi lahjansaajalle sekä kaverille)
  • Suksipaketti -lahjakortti (suksivälinepaketit vuokralle esim. 3 tunnin ajaksi lahjansaajalle sekä kaverille) 
  • Suksihuolto-lahjakortti (lahjansaaja saa huollatettua suksensa huippukuntoon, esim. peruskunnostus ja keliluistot)
  • Omat sukset-lahjakortti (lahjansaaja saa ostettua lahjakortilla omat hiihtovälineet, vaihtoehtoja karvasuksista lähtien)
  • Kurssilahjakortti (hiihto-, maastopyöräily-, lumikenkäily-, retkiluistelukurssille jne. osallistuminen) 

Aineettomat lahjat ovat erinomaisia ja arvostettuja! Tule ostamaan Ulkoilulahjakortit Pukinkonttiin meiltä aukioloaikojen puitteissa. 

Lahjakortin summan voit päättää itse ostaessa. Lahjansaaja voi käyttää kortin arvon niin Paloheinässä kuin Oittaalla suksienvoiteluun/-huoltoon, välinevuokriin, vaikkapa suksien ostoon tai kursseihin paikanpäällä maksettaessa.

Hiihtokoulut ja kaikki muutkin kurssit lahjaksi ostetaan etukäteen suoraan netistä ilmoittautumislinkkien kautta. Jos haluat pitää lahjan salassa, niin laita osallistujan tiedon kohdalle oma sähköpostisi, jolloin vahvistus kurssille ei mene lahjan vastaanottajalle liian aikaisin. Tulosta vahvistus lahjakortin oheen tai lähetä sähköpostitse lahjan antamisen jälkeen. Kurssilahjakortin (kurssi-ilmoittautumisen jälkeen) voit hakea meiltä toimipisteistä tai ladata tulostettavan kuvan: jouluversionormaali

Nyt ostettavat lahjakortit ovat voimassa 31.12.2020 saakka.

Neuvomme mielellämme! paloheina@suomenlatu.fi ja oittaa@suomenlatu.fi