Lahjakortti

Suomen Latu Paloheinän lahjakortti - Osta läheisellesi elämys!

Aineettomat lahjat ovat erinomaisia ja arvostettuja! Tule ostamaan Ulkoilulahjakortit Pukinkonttiin meiltä aukioloaikojen puitteissa. 

Lahjakortin summan voit päättää itse ostaessa. Lahjansaaja voi käyttää kortin arvon Paloheinässä suksienvoiteluun/-huoltoon, välinevuokriin, vaikkapa suksien ostoon tai kursseihin. (Kurssiohjeistus jäljempänä.)

Ideoita, joita voit soveltaa lahjansaajan tarpeisiin:

  • Ulkoilulahjakortti (esim. valitsemasi arvon verran vuokravälineiden käyttöä: sukset, lumikengät, retkiluistimet ja siihen mahdollisesti ohjaaja mukaan)
  • Suksipaketti -lahjakortti (suksivälinepaketit vuokralle esim. 3 tunnin ajaksi lahjansaajalle sekä kaverille) 
  • Suksihuolto-lahjakortti (lahjansaaja saa huollatettua suksensa huippukuntoon, esim. peruskunnostus ja keliluistot)
  • Omat sukset-lahjakortti (lahjansaaja saa ostettua lahjakortilla omat hiihtovälineet, koko paketin monoista lähtien)
  • Kurssilahjakortti (hiihtokurssille tai yksityisopetukseen osallistuminen) 

Hiihtokoulut ja kaikki muutkin kurssit lahjaksi ostetaan suoraan netistä ilmoittautumislinkkien kautta. Jos haluat pitää lahjan salassa, niin laita osallistujan tiedon kohdalle oma sähköpostisi, jolloin vahvistus kurssille ei mene lahjan vastaanottajalle liian aikaisin. Tulosta vahvistus lahjakortin oheen tai lähetä sähköpostitse lahjan antamisen jälkeen. Kurssilahjakortin (kurssi-ilmoittautumisen jälkeen) voit hakea meiltä tai ladata tulostettavan kuvan.Nyt ostettavat lahjakortit ovat voimassa 31.12.2023 saakka.

Neuvomme mielellämme: paloheina@suomenlatu.fi