Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu ry on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt järjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 184 jäsenyhdistyksessä. Edistämme kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa kaikkina vuodenaikoina. Tavoitteenamme on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. 

Suomen Latu on yksi eniten kasvaneista järjestöistä Suomessa. Meillä työskentelee vuoden aikana keskimäärin 40 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 5 miljoonaa euroa.
 

Toimistoassistentti

Haemme Suomen Ladun toimistolle Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen toimistoassistenttia.

Toimistoassistenttina vastaat toimistopalveluista, joihin kuuluvat mm. kokousjärjestelyt ja työvälineiden (avaimet, puhelinliittymät, työvaatteet) hallinnointi. Vastaat asiakaspalvelusta puhelimitse, sähköpostitse ja Suomen Ladun toimistossa. Vastuullesi kuuluu myös Suomen Ladun verkkokauppa ja postitus sekä avustaminen jäsenpalvelussa ja -hankinnassa. 

Toimistoassistenttina vastaat koulutusten ja tapahtumien hallinnoinnista, ilmoittautumisista, maksuliikenteestä ja raportoinnista. Koulutuksia hallinnoidaan Lyyti-järjestelmällä, jonka pääkäyttäjänä vastaat järjestelmästä ja siihen liittyvistä palveluista ja käytänteistä. Lisäksi vastaat koulutusten käytännön järjestelyistä, mm. tilavaraukset.

 Edellytämme 

 • erinomaisia asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja
 • hyviä tietoteknisiä taitoja
 • palveluasennetta ja valmiutta tehdä monipuolisia avustavia tehtäviä
 • oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
 • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, tyydyttävää englannin kielen taitoa

Arvostamme 

 • järjestö- ja yhdistystoiminnan tuntemusta
 • Kehittävää otetta digitaalisiin palveluihin 
 • ulkoilullista elämäntapaa

Tarjoamme

 • työpaikan maan monipuolisimmassa ulkoilujärjestössä
 • mielenkiintoisen ja yhteisöllisen työn
 • osaavan ja innostavan työympäristön

Tehtävä on määräaikainen. Se alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2021 ja jatkuu 30.5.2023 saakka. 

Hae paikkaa viimeistään 22.9.2021 alla olevasta linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Linkki hakulomakkeeseen.

Suomen Latu noudattaa urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa kyseinen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle A. Palkka määritetään työehtosopimuksen mukaisesti osaamisen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 1800-2400 euroa. Hakemuksessa pyydetään esittämään palkkatoive. Työpiste on Suomen Ladun toimistolla Olympiastadionilla. 

Suomen Latu haluaa edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Anna-Liisa Louko joko sähköpostitse anna-liisa.louko@suomenlatu.fi tai puhelimitse puh. 040 518 2108 ma 13.9.2021 klo 10-11 ja to 16.9.klo 13-14.
 


 

Hiihtopalvelun vastaava Suomen Latu Paloheinään

Haemme talvikaudeksi 2021-22 Hiihtopalvelun vastaavaa Suomen Latu Paloheinään Helsinkiin.

Vetäjän tehtäviin kuuluvat hiihtopalvelun toiminnan suunnittelu ja toteutus, hiihtokurssien organisointi ja markkinointi, työntekijöiden esimiehenä toimiminen ja työvuorojen suunnittelu ja raportointi sekä hiihtopalvelun talousasioiden hoitaminen ja raportointi. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta ja esimiestyöstä sekä aktiivista otetta some-markkinointiin.

Täytä hakemuslomake tästä linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hakeminen tapahtuu 30.9.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Eki Karlsson, joko sähköpostitse eki.karlsson@suomenlatu.fi tai puhelimitse 044 328 3286.

Hae tätä tehtävää.
 


 

Hiihtopalvelutyöntekijöitä

Haemme talvikaudeksi 2021-22 useita hiihtopalvelutyöntekijöitä Suomen Latu Paloheinään Helsinkiin,

Hiihtopalvelun työntekijöiden tehtäviin kuuluvat mm. suksien vuokraus- ja huoltotyö, asiakaspalvelua sekä kassatehtäviä. Työvuoroja on päivisin ja iltaisin, myös viikonloppuna. Oma hiihtoharrastus ja englannin kielen taito on eduksi.

Täytä hakemuslomake tästä linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hakeminen tapahtuu 30.9.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Eki Karlsson, joko sähköpostitse eki.karlsson@suomenlatu.fi tai puhelimitse 044 328 3286.

Hae tätä tehtävää.
 


 

Siviilipalveluspaikat

Asiakaspalvelija

Kiinnostaako ulkoilu ja järjestötoiminta? Oletko oma-aloitteinen ja huolellinen? Onko sinulla B-ajokortti, hyvät IT-taidot ja kokemusta asiakaspalvelusta?

Suomen Ladun toimistolla Helsingissä pääset osaksi aktiivista työyhteisöä ja tehtävänkuvasi suunnitellaan omien vahvuuksiesi pohjalta. Työnkuvaasi kuuluu jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi voit osallistua tapahtumien järjestämiseen, koulutuksiin ym. oman kiinnostuksesi mukaan.  

Palvelus voi alkaa vuonna 2022.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Anna-Liisa Louko, anna-liisa.louko@suomenlatu.fi tai puh. 040 518 2108.

Siviilipalvelumies yhdistysten viestinnän tueksi

Haemme toimistollemme Helsinkiin siviilipalvelusmiestä, jonka tärkein tehtävä on Suomen Ladun jäsenyhdistysten viestinnässä auttaminen ja sen kehittäminen (erityisesti www-sivut ja sosiaalinen media). Tehtävä edellyttää reipasta otetta, rohkeutta kontaktoida yhdistyksiä ja matkustamisvalmiutta. Hakijalta toivotaan viestintäalan koulutusta ja kokemusta. Valittavan henkilön osaaminen huomioidaan muissa palveluspaikkaan liittyvissä tehtävissä.

Palvelus voi alkaa heti.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen@suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.