Ellivuoren Satuniemi

Satuniemi on ihanteellinen paikka ympärivuotiseen käyttöön aktiiviselle lomailijalle. Paikka sijaitsee Sastamalassa, vain n. 40 km Tampereelta. Satuniemessä pääset vaivattomasti mökin nurkalta lähtevälle valaistulle ladulle, läheiseen laskettelurinteeseen, savusaunaan ja Nokian kylpylä Eedeniin. Lisäksi lähellä ovat Hotelli Ellivuoren palvelut. Golfin ystävät voivat hioa taitojaan pihapiirissä sijaitsevassa talviharjoitteluhallissa ja kesällä upealla viheriöllä.

Vapaana olevat osuudet

Mökki 56m2

Mökkinro Osuusnro Lisätiedot
A10 3  
A17 6 Allergiamökki

Kohteen tiedot:
2 h + keittiö + sauna, 56 m², valm. v. 2006

Hinta:
1/6-osuus 28 700 euroa, oikeuttaa 8-9 käyttöviikkoon vuodessa. Viikkojako on kiertävä: ensimmäinen viikko määräytyy osakenumeron mukaan ja siitä lähtien joka kuudes viikko on käyttöviikko.

Vastike:
1/6-osuus 32,66 euroa/kk, sisältää mm. isännöinnin, kiinteistöveron, jätehuollon yms. Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. 

Satuniemen mökeissä on viihtyisä ja hyvin varusteltu tupakeittiö. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Astiastot ja ruokapöytä on mitoitettu neljälle.

Oleskelutilassa on sohva, kamiina ja tv. Luonnonläheiset, neutraalit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit tekevät oleskelutilasta rauhoittavan. Huoneistoissa on kaapeli-TV ja laajakaistaliittymä.

Liikunnallisen päivän jälkeen on mukava päästä oman saunan lauteille. Ikkunallisesta pesu- ja löylyhuoneessa lattiat ovat keraamista laattaa. Pesuhuoneen seinät on laatoitettu ja saunan verhoiluna on lautapaneli. Lauteet ovat kotimaista lämmönkestävää haapaa.

Lämminvesivaraaja on erillisessä tilassa, joten löylyhuoneen puhtaanapito on helppoa. Huoneistoissa on varaava sähkölämmitys ja veden- ja sähkönmittaus on huoneistokohtainen.

Löylyhuoneesta pääsee suoraan terassille vilvoittelemaan jossa on miellyttävä puulattia ja puiset puutarhakalusteet. Terassilta on käynti myös oleskelutilaan.

Satuniemen varustelutasossa on huomioitu lomailevan perheen tarpeet. Parvi antaa mahdollisuuden omaan rauhaan tai lasten leikkeihin. Parvella voi katsoa tv:tä tai kuunnella musiikkia, mikäli haluaa vetäytyä alakerran touhuista. Parvella on kaksi 80 cm levyistä sänkyä sekä vuodesohva. Tv-antennipistokkeet löytyvät sekä olohuoneesta että parvelta. Yläpohjan sisäkatto on paneelia.

Alakerran makuuhuoneen tekstiilit ovat väritykseltään hillittyjä ja kalusteet puupintaisia. Sänky 160 cm:n levyinen parisänky. Säilytystilaa on runsaasti koko seinän levyisessä kaappirivissä. Väliseinissä on massiivista höylähirttä ja kevyet puurunkoiset seinät on verhottu hirsipanelilla. Kaikki sisäpuoliset hirsiseinät on käsitelty värittömällä sävyllä, väliovet ovat peiliovia ja ikkunat 3-kertaiset.

Kiinnoistuitko lomaosakeesta Ellivuoren Satuniemessä? Ota yhteyttä:

Suomen Ladun toimisto
puh. 0400 774 421