Tee vapaaehtoistyötä

Suomen Ladun toiminnan kivijalka rakentuu aktiivisista vapaaehtoisista. Vapaaehtoisuus on toimimista itselle tärkeän asian puolesta. Kuka tahansa voi toimia vapaaehtoisena. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, eikä se korvaa ammattityötä, vaan vapaaehtoiset tuovat omannäköisensä lisän toimintaan. Vapaaehtoistoiminta on arvokasta sekä yksilöille että yhteiskunnalle. Vapaaehtoinen esimerkiksi voi oppia uusia taitoja, tutustua uusiin ihmisiin ja saada kokemusta. Vapaaehtoistoiminta lisää osallisuutta ja edistää hyvinvointia.


Suomen Ladussa vapaaehtoisia on Suomen Latu Kiilopäällä, järjestön luottamustoimissa valtakunnallisesti ja alueilla, ulkoilulähettiläinä, sekä suurimmissa tapahtumissa. Suomen Ladun jäsenyhdistykset pyörivät täysin vapaaehtoisvoimin.

Näillä sivuilla voit tutustua vapaaehtoistoimintaamme, löydät ajankohtaisia ilmoituksia avoimista vapaaehtoistehtävistä, ja voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi avoimen lomakkeen kautta. 

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi!

Suomen Ladussa vapaaehtoiset toimivat paikallisyhdistyksissä, valtakunnallisissa tapahtumissa, työryhmissä ja ulkouilulähettiläinä sekä lajikiertueilla. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi vapaaehtoistoimintaan myös avoimella lomakkeella. Vapaaehtoistyötä Suomen Ladussa koordinoi Kirsi Uusitalo. 

Kirsi Uusitalo

Järjestöpalveluiden vastaava

kirsi.uusitalo@suomenlatu.fi
Puh 044 7229 350

Hallituksen kokousten sihteeri, järjestön kokoukset, työryhmien koordinointi, toimintasuunnitelma- ja vuosikertomusprosessit, vapaaehtoistoiminnan kehittäminen