Suksivuokraus

Vuokraamme maastohiihdon perinteisen- ja luistelutyylin suksipaketteja, suksia, monoja ja sauvoja lapsille ja aikuisille.

HINNASTO

  1h 3h 1vrk
Suksipaketti 20/18 24/20 34/29
Sukset 12/10 15/12 25/21
Monot 8/7 10/8 15/12
Sauvat 5/4 7/6 10/8
Alennetut hinnat koskevat Suomen Ladun jäseniä, opiskeljoita, työttömiä, eläkeläisiä ja alle 13-v. lapsia.

Varaukset
Soita; 050 466 7190 tai meilaa; oittaa@suomenlatu.fi


PERINTEISEN SUKSET

Optigrip® -sukset toimivat ilman voitelua kaikissa keleissä. Nanopinnoitteen antama pito ja helppo hiihdettävyys täydentävät hiihtonautinnon. Nanosuksien huolto on vaivatonta, sillä ainut vaadittava toimenpide on pohjan puhdistaminen aika ajoin. Optigrip®-pinnoite kestää kulutusta ja toimii tuhansia kilometrejä.

Karhu Spectra Optigrip
Aktiivikuntoilijan kevyt Optigrip-suksi toimii kaikissa olosuhteissa ilman pito- ja luistovoitelua. Täysin uusi, neljännen sukupolven Optigrip-pinnoite luistaa kevyesti myös kuivassa pakkaslumessa.

Karhu Centra Optigrip
Kuntoilijan ja harrastehiihtäjän Optigrip-suksi, joka toimii kaikissa olosuhteissa ilman pito- ja luistovoitelua.
Uusi Optigrip nanopinnoite sekä Centran vakaa ja rauhallisesti toimiva runkorakenne varmistavat hiihtonautinnon.

Karhu Bear Skin Pro 20
Näillä aktiivihiihtäjän suksilla olet valmis ladulle koska tahansa, ilman tarvetta sään mukaiselle pitovoitelulle. Pidosta vastaa mohairkarva (skini), joka kestää kulutusta ja antaa erinomaisen pidon laajalla käyttöalueella. Erittäin hyvin luistovoidetta imevä kilpatason grafiittipohja, joka on esivoideltu liukupinnoiltaan Optiwaxin kulutusta kestävällä fluoripitoisella luistonauhalla. Erityistä huomiota on kiinnitetty hyvään pitoon ja vuorohiihdon liukuominaisuuksiin.

LUISTELUSUKSET

Karhu Spectra Skating
Karhu Spectra on voideltava, kennorunkoinen suksi, jossa on kilpatason esivoideltu pohjamateriaali. Spectran helppohiihtoisuus, vakaus ja kilpasuksen kaltaiset luisto-ominaisuudet soveltuvat vaativalle kilpa- ja aktiivikuntoilijalle.