Vuokraa maastopyörä

Oittaan pyörävuokraamo tarjoaa laadukkaat ja huolletut maastopyörät, fatbike-läskipyörät, sähköavusteiset maastopyörät ja lasten maastopyörät. Voit joko tulla paikan päälle tai tehdä varauksen etukäteen.

Välinevuokraamo avoinna la 14.9. klo 10-17. Sunnuntaina 15.9. suljettu.

Varaukset ja tiedustelut
050 466 7190oittaa@suomenlatu.fi

Hinnasto
Lataa hinnasto(pdf)
Maksutavat: maksukortti, käteinen, Smartum

Vuokrapyörät

Cube Nutrail ja Nutrail Pro, 15”, 17”, 19” ja 21”

laadukas ja kevyt alumiinirunkoinen maastopyörä, jolla voi nauttia pyöräilystä ympäri vuoden! Leveiden renkaiden ansiosta jopa ensikertalainen pärjää juurakkoisella metsäpolulla hienosti. Joustohaarukka tekee ajamisesta epätasaisessa maastossa entistä helpompaa ja mukavampaa.

Suomen Latu Oittaa välinevuokraamossa mallit Cube Nutrail ja Nutrail Pro. Voimansiirtona Nutrailissa Shimano XT 2X10 ja Pro-mallissa Sramin 1 X 11.

Pyörien runkokoot 15”, 17",19" ja 21", 150-195 pituisille kuskeille.

Cube Stereo 120, 19”

täysjousitettu alumiinirunkoinen maastopyörä, joka toimii monenlaisessa maastossa. Hyvä valinta ensimmäiseksi täysjoustopyöräksi.

19” rungolla, 170-185 cm pituiselle kuskille.

Cube Sting WLS, 16”

Sting 120 on rakennettu erityisesti naispyöräilijöille. Kevyt runko, Suntour-ilmakeula, tehokkaat Shimanon hydraulilevyjarrut ja Shimano Deore -vaihteisto on kaikki mitä tarvitaan hyvään ajokokemukseen.

16” rungolla, 150-165 cm pituiselle kuskille.

Cube Analog, 16”

Kevyt ja ketterä etujousitettu alumiinirunkoinen maastopyörä kevyeen maastoajoon ja pyöräretkeilyyn. Soveltuu erityisesti nuorisolle. Laadukas alumiinirunko ja joustohaarukka tasaavat menoa metsäpolulla.

16” rungolla, 150-165 cm pituiselle kuskille.


Sähköpyörät

Sähköavusteisten polkupyörien suosio on lähtenyt hurjaan kasvuun eikä ihme - sillä sähköpyöräily on yksinkertaisesti hauskaa!
Sähköpyöräilyä voidaan pitää omana, hyvin lähellä tavanomaista pyöräilyä olevana, lajinaan. Sähköavusteisen pyörän ero tavalliseen pyörään on pyöräilyä avustava sähkömoottori, joka auttaa polkijaa esim. raskaissa ylämäissä tai pidemmillä matkoilla. Sähköpyörällä uskallat lähteä entistä pitemmälle lenkille, kunhan varmistut akkuvarauksen riittävyydestä. 

Tyypillisesti sähkömaasturilla pääsee noin 20-60 km yhdellä akun latauksella, riippuen ajotyylistä, korkeuseroista ja maaston vaativuudesta. Avustuksen voi myös kytkeä tarvittaessa kokonaan pois päältä, jolloin pyörä toimii kuten tavallinen polkupyörä. 

Sähköavustus nostaa maastoajon uudelle tasolle, tasaa porukan kuntoeroja ja laskee kynnystä nauttia maastopyöräilystä.

Heitä ennakkoluulosi romukoppaan ja polkaise itsesi liikkeelle sähkön avustamana. Jos et ole vielä kokeillut, niin kokeilepa nyt!

Cube Nutrail Hybrid 500, 17” ja 19”

Cube Nutrail Hybrid on sähköavustettu fatbike, jolla ajaminen on erittäin hauskaa!
Tavallisen fatbiken tapaan tämä on tukevan turvallinen maasturi, jonka leveät renkaat takaavat mahtavan pidon ja jolla ensikertalaisen pääsee maastoajon makuun.

Bosch´in moottori on tunnokas ja tarvittaessa ärhäkkä. Valitse neliportaisesta avustuksesta (Eco, Tour, EMTB, Turbo) itsellesi sopiva avustustaso maaston ja tarpeesi mukaan.

Mitä haastavampi maasto, sitä enemmän Nutrail Hybrid(lue sinä) tykkää. Taitavissa käsissä tämä epeli kiipeää vaikka puuhun.

Soveltuu hienosti talviajoon.

Cube Reaction Hybrid, 19”

Etujousitettu sähkömaastopyörä upealla Reaction gravity casting rungolla, jossa Bosch akku ja moottori sulautuvat rungon muotoiluun täydellisesti. 2.6" leveät maastorenkaat tarjoavat loistavan pidon ja ajomukavuuden haastavissakin olosuhteissa.

Soveltuu hyvin myös pyöräretkiin ja kevyempään maastoon. 19” rungolla, 170-185 cm pituiselle kuskille.

Lasten maastopyörät

Cube Kid

Maastopyöräily on koko perheen harrastus ja noin kouluikäisen lapsen kanssa voi tehdä parin tunnin mittaisen pyöräretken.

Cube Kid 200 -pyörän, joka soveltuu 110-130 cm tytölle tai pojalle.
Cube Kid 240 -pyörän 130-150 cm pituisille tytölle tai pojalle.


Varaukset ja tiedustelut
050 466 7190oittaa@suomenlatu.fi