Välinevuokraamo

Helpoiten pääset liikkeelle uuden harrastuksen parissa vuokraamalla sinulle sopivat, laadukkaat ja huolletut välineet.

Talvella vuokraamme suksipaketit perinteisen ja vapaan hiihtoon koko perheelle, lumikengät, retkiluistimet varusteineen ja talviajettavat fatbike-maastopyörät. Lisäksi saat ohjeita välineiden käyttöä varten, varustevinkkejä ja reittiehdotuksia.

SUKSET | RETKILUISTIMET | MAASTOPYÖRÄT | LUMIKENGÄT

Hinnasto: Lataa hinnasto(pdf)

  3 h 1 vrk 2 vrk 1 vko
Suksipaketti/Ski set 24/20 34/29 50/40 105/90
Sukset/Skis 15/12 25/21 35/30 50/42
Sauvat/poles 7/6 10/8 15/12 30/26
Monot/shoes 10/8 15/12 20/16 35/30
Fatbike / maastopyörä 35/30 60/51 90/77 180/150
Sähköpyörä/eBike 55/50 90/80 120/105 270/220
Lumikengät/Sn.shoes 20/16 24/20 35/30 65/55
Retkiluistimet/Tr.skates vieritä alas scroll down

Alennetut hinnat koskevat Suomen Ladun jäseniä, opiskeljoita, työttömiä ja eläkeläisiä sekä ryhmiä, joissa on 5 henkilöä tai enemmän. Alennus myönnetään voimassa olevaa korttia vastaan. Vuokraus on mahdollista maksaa myös voimassa olevilla Smartumin liikunta-tai kulttuuriseteleillä sekä SmartumPay-sovelluksella. Lapset alle 14 v. puoleen hintaan.

Varaa välineet
Puhelin 050 466 7190
sähköposti oittaa@suomenlatu.fi


Perinteisen sukset

Optigrip® -sukset toimivat ilman voitelua kaikissa keleissä. Nanopinnoitteen antama pito ja helppo hiihdettävyys täydentävät hiihtonautinnon. Nanosuksien huolto on vaivatonta, sillä ainut vaadittava toimenpide on pohjan puhdistaminen aika ajoin. Optigrip®-pinnoite kestää kulutusta ja toimii tuhansia kilometrejä.

Karhu Spectra Optigrip
Aktiivikuntoilijan kevyt Optigrip-suksi toimii kaikissa olosuhteissa ilman pito- ja luistovoitelua. Täysin uusi, neljännen sukupolven Optigrip-pinnoite luistaa kevyesti myös kuivassa pakkaslumessa.

Karhu Centra Optigrip
Kuntoilijan ja harrastehiihtäjän Optigrip-suksi, joka toimii kaikissa olosuhteissa ilman pito- ja luistovoitelua.
Uusi Optigrip nanopinnoite sekä Centran vakaa ja rauhallisesti toimiva runkorakenne varmistavat hiihtonautinnon.

Karhu Bear Skin Pro 20
Näillä aktiivihiihtäjän suksilla olet valmis ladulle koska tahansa, ilman tarvetta sään mukaiselle pitovoitelulle. Pidosta vastaa mohairkarva (skini), joka kestää kulutusta ja antaa erinomaisen pidon laajalla käyttöalueella. Erittäin hyvin luistovoidetta imevä kilpatason grafiittipohja, joka on esivoideltu liukupinnoiltaan Optiwaxin kulutusta kestävällä fluoripitoisella luistonauhalla. Erityistä huomiota on kiinnitetty hyvään pitoon ja vuorohiihdon liukuominaisuuksiin.

Luistelusukset

Karhu Spectra Skating
Karhu Spectra on voideltava, kennorunkoinen suksi, jossa on kilpatason esivoideltu pohjamateriaali. Spectran helppohiihtoisuus, vakaus ja kilpasuksen kaltaiset luisto-ominaisuudet soveltuvat vaativalle kilpa- ja aktiivikuntoilijalle.


Retkiluistimet

Vuokraamme Jääkiito II -merkkisiä retkiluistimia, pituus 46cm, terän korkeus 34mm. Side Rottefella skate (NNN, Prolink)

  3 h 1 vrk 2 vrk 1 vko
Retkiluistimet 15/13 20/17 30/25 40/35
Matkaluistelupaketti 20/16 30/25 45/40 60/50
Retkiluistelupaketti 35/30 45/40 60/50 90/80
 

Matkaluistelupaketti sisältää: luistimet ja monot, jäänaskalit ja kypärä.
Retkiluistelupaketti sisältää lisäksi: jääsauvat, heittoköysi, kuivapussit 3 kpl, varustereppu.


Fatbike-maastopyörät

Cube Nutrail ja Nutrail Pro, 15”, 17”, 19” ja 21”

Kevyt alumiinirunkoinen maastopyörä, jolla voi nauttia pyöräilystä ympäri vuoden! Leveiden renkaiden ansiosta jopa ensikertalainen pärjää juurakkoisella metsäpolulla hienosti. Joustohaarukka tekee ajamisesta epätasaisessa maastossa entistä helpompaa ja mukavampaa.

Suomen Latu Oittaa välinevuokraamossa mallit Cube Nutrail ja Nutrail Pro. Voimansiirtona Nutrailissa Shimano XT 2X10 ja Pro-mallissa Sramin 1 X 11.

Pyörien runkokoot 15”, 17",19" ja 21", 150-195 pituisille kuskeille.

 

Sähköpyörät

Sähköavusteisten polkupyörien suosio on lähtenyt hurjaan kasvuun eikä ihme - sillä sähköpyöräily on yksinkertaisesti hauskaa!

Sähköpyöräilyä voidaan pitää omana, hyvin lähellä tavanomaista pyöräilyä olevana, lajinaan. Sähköavusteisen pyörän ero tavalliseen pyörään on pyöräilyä avustava sähkömoottori, joka auttaa polkijaa esim. raskaissa ylämäissä tai pidemmillä matkoilla. Sähköpyörällä uskallat lähteä entistä pitemmälle lenkille, kunhan varmistut akkuvarauksen riittävyydestä. 

Tyypillisesti sähkömaasturilla pääsee noin 20-60 km yhdellä akun latauksella, riippuen ajotyylistä, korkeuseroista ja maaston vaativuudesta. Avustuksen voi myös kytkeä tarvittaessa kokonaan pois päältä, jolloin pyörä toimii kuten tavallinen polkupyörä. 

Sähköavustus nostaa maastoajon uudelle tasolle, tasaa porukan kuntoeroja ja laskee kynnystä nauttia maastopyöräilystä.

Heitä ennakkoluulosi romukoppaan ja polkaise itsesi liikkeelle sähkön avustamana. Jos et ole vielä kokeillut, niin kokeilepa nyt!

Cube Nutrail Hybrid 500, 17” ja 19”

Cube Nutrail Hybrid on sähköavustettu fatbike, jolla ajaminen on erittäin hauskaa!
Tavallisen fatbiken tapaan tämä on tukevan turvallinen maasturi, jonka leveät renkaat takaavat mahtavan pidon ja jolla ensikertalaisen pääsee maastoajon makuun.

Bosch´in moottori on tunnokas ja tarvittaessa ärhäkkä. Valitse neliportaisesta avustuksesta (Eco, Tour, EMTB, Turbo) itsellesi sopiva avustustaso maaston ja tarpeesi mukaan.

Mitä haastavampi maasto, sitä enemmän Nutrail Hybrid(lue sinä) tykkää. Taitavissa käsissä tämä epeli kiipeää vaikka puuhun.

Soveltuu hienosti talviajoon.

Cube Reaction Hybrid, 19”

Etujousitettu sähkömaastopyörä upealla Reaction gravity casting rungolla, jossa Bosch akku ja moottori sulautuvat rungon muotoiluun täydellisesti. 2.6" leveät maastorenkaat tarjoavat loistavan pidon ja ajomukavuuden haastavissakin olosuhteissa.

Soveltuu hyvin myös pyöräretkiin ja kevyempään maastoon. 19” rungolla, 170-185 cm pituiselle kuskille.


Lumikengät

Vuokraamme lumikenkiä lapsille ja aikuisille:

Lumikengät ja sauvat alkaen 20 € / 3 h. Lapset alle 14 v. puoleen hintaan.


Varaa välineet
Puhelin 050 466 7190
sähköposti oittaa@suomenlatu.fi


Vuokrausehdot

  • Välineitä vuokratessa on esitettävä henkilöllisyystodistus.
  • Vuokrahinta veloitetaan etukäteen.
  • Vuokraaja on velvollinen palauttamaan välineet vuokra-ajan päättyessä. Myöhästymisestä välinevuokraamolla on oikeus periä lisähinta hinnaston mukaisesti.
  • Vuokraaja sitoutuu palauttamaan välineet siinä kunnossa, kun ne olivat vuokralle annettaessa, ja tarvittaessa korvaamaan vahingoittuneet tai kadonneet välineet. Välineiden kunto tarkistetaan ennen vuokraamista ja palautuksen yhteydessä.
  • Vuokravälineiden käyttö tapahtuu vuokraajan omalla vastuulla.
  • Vuokravälinettä ei saa vuokrata edelleen.