SAUVAKÄVELY

Sauvakävely on oikealla tekniikalla oikein tehokasta kuntoilua. Aloittaminen on helppo ja edullista. Tarvitset vain mukavat kengät sekä kävelysauvat. Laji kehittää kestävyyskuntoa ja sillä on helppo myös pitää peruskuntoa yllä. Lajiin saadaan vaihtelevuutta ja haastetta maaston vaihteluilla, tempoa vaihtelemalla sekä teholiikkeiden avulla. Lajia harrastamalla hapenkulutuksesi kasvaa, syke nousee, kävelyryhti paranee ja koko kropan lihasryhmät pääsevät töihin. Sauvakävely tuntuu fyysisesti kevyemmältä kuin perinteinen kävely ja se vaikuttaa myönteisesti myös mielialaan.

Vuokraa sauvat käyttöösi meiltä tai osallistu ohjattuihin viikkolenkkeihin!

OHJATUT VIIKKOLENKIT 

Alkaen 20.5.2019 

Hinta: 10€/5€ (alennettu hinta on Suomen Ladun jäsenille, opiskelijoille ja eläkeläisille)

Sauvojen vuokrahinta 5€/4€

Ohjatut sauvakävelyn viikkolenkit alkavat toukokuun 2019 puolivälissä. Lähtö tapahtuu Oittaan ulkoilukeskuksen vuokraamon edestä. Ohjattuja viikkolenkkejä järjestetään touko-kesäkuun aikana kuusi kertaa. Osallistu kaikille lenkeille tai vain osalle. 

Lenkki toteutetaan ulkoilukeskuksen lähimaastoissa. Tuo omat sauvat tai vuokraa meiltä. Lenkin aikana ohjaaja antaa vinkkejä oikeaan tekniikkaan, kuitenkaan yksilöllistä palautetta lenkin aikana ei ole mahdollista antaa.

Tervetuloa mukaan,

Ilmoittautuminen aukeaa pian!