SUP-melonta tutuksi

Kesä-heinäkuussa Oittaalla ohjattua suppailua viitenä päivänä: 9.6., 15.6., 7.7., 11.7. ja 21.7. yhteensä 15 lähtöä!

SUP-melonta eli Stand Up Paddling on useimmille sopiva luontoliikunnan laji, jossa olet erityisen lähellä luontoa. Melot oman valintasi mukaan kaikessa rauhassa luonnosta nauttien tai otat tehoja irti reippaammalla vauhdilla tai pienessä aallokossa.

SUP-melonta tutuksi -kurssi on kattava opastus suppailun pariin. Tutustumme ohjaajan johdolla lajin perusteisiin, turvallisuuteen, melontatekniikoihin sekä varusteisiin, jonka jälkeen melomme lenkin kauniin Bodomjärven maisemissa. Tämän lajitutustumisen jälkeen olet valmis jatkamaan harrastusta omatoimisesti. Opastus sopii sekä lajia aloitteleville että osaamisen syventämiseen esim. suppailua aiemmin vain omatoimisesti harrastaneille.

Toteutuspaikka
Suomen Latu Oittaa, Kunnarlantie 33-39, 02740 Espoo.
Huom! Kokoontuminen uimarannalla, Suomen Ladun vuokraamokontin luona. Tulethan paikalle hyvissä ajoin ja olet valmis aloittamaan kurssin ilmoitettuna alkamisaikana.

Soveltuvuus
Osallistuminen soveltuu uimataitoisille aloittelijoille, eikä vaadi aiempaa kokomusta suppauksesta. Myös kokeneemmat suppaajat ovat tervetulleita kurssille. Ikäraja on 15 vuotta. Ohjaus tapahtuu suomen kielellä.

Hinta
40€ / 35€(Suomen Ladun jäsenet ja alle 18 vuotiaat)
Sisältää ohjauksen sekä SUP-laudan ja varusteiden vuokran.

Ilmoittautuminen

to 11.7. klo 10-12 (Ilmoittautuminen sulkeutuu 10.7. klo 18:00)
to 11.7. klo 13-15 (Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.7. klo 12:00)
to 11.7. klo 16-18 (Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.7. klo 15:00)

su 21.7. klo 10-12
su 21.7. klo 13-15
su 21.7. klo 16-18

Ohjaaja
Pasi Lilja on kokenut SUP-lautailija ja luontoliikkuja. Pasi on koulutettu SUP Outdoor -ohjaaja ja ohjaa monia muitakin lajeja sauvakävelystä Metsämieleen.

Valmistautuminen
Suppailussa liikumme vesillä, joten kastuminen on mahdollista. Varaudu siis vaihtovaattein. Valitse sään mukainen kevyt vaatetus, lämpimällä säällä riittää esim. shortsit ja T-paita tai uima-asu. Huivi tai lippalakki on suositeltava aurinkoisella säällä. Aurinko- ja silmälasit on syytä varustaa putoamislenkillä. Jalkineiksi voit halutessasi valita esim. neopreenitossut, kesäaikaan voit suppailla myös paljain jaloin. Suojaa iho aurinkovoiteella.

Kurssilla on säävaraus. Emme mene vesille ukkosella, kovassa tuuliolosuhteessa tai rankkasateessa. Mahdollisista muutoksista/peruutuksista ilmoitamme henkilökohtaisesti.

SUP-melonnan turvallisuusohjeet (Suomen melonta- ja soutuliitto)


Maistuuko lounas tai muu kahvilatuote? Tekisikö mieli saunaan melonnan jälkeen?
Oittaan kahvila on avoinna kesäkaudella klo 10-19 ja sauna viikonloppuisin.