Melonta

Melonta on koko perheelle sopiva, ympäristöystävällinen, monipuolisesti liikuttava ja edullinen harrastus. Suomi tuhansien järvien maana tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia melontaretkeilyyn.

Retkimelonta on rauhoittavaa ja rentouttavaa luonto- ja terveysliikuntaa. Melonta kehittää koko ruumiin kuntoa: oikea melontaliike lähtee jaloista asti. Melonta vahvistaa käsi- ja selkälihaksia ja sopii erinomaisesti myös hartiavaivojen taltuttajaksi.

Melontaharrastuksen alkuun pääsee edullisesti vuokraamalla kaiken tarvittavan. Melontatekniikan saa parhaiten haltuun Suomen Ladun tai melontaseurojen järjestämillä kursseilla. Suomen Latu on vuosittain mukana myös kahdessa melontatapahtumassa.

Suomen Latu Oittaa järjestää kesällä 2019 runsaasti ohjattua melontaa ja SUP-melontaa. Käy katsomassa tarjonta ja ilmoittaudu kurssille!

Melonta tutuksi -kurssi: kolmena päivänä kesäkuussa: 4.6., 18.6. ja 26.6.

SUP-melonta

SUP-melonta eli stand up paddling on maailmalla nopeasti kasvava vesiurheilulaji. SUP-laudalla voi surfata, meloa, sprintata ja jopa joogata - se on helppo oppia - ja sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta.

Suppailu kehittää tasapainoa, lihaksistoa sekä aerobista kuntoa. Laji sopii niin aktiiviliikkujan kesätreeniksi että henkilölle, joka kaipaa leppoisaa liikettä luonnon helmassa.

Oittaalla suppaillaan kauniilla Bodominjärvellä - tervetuloa Tutustu suppailuun -kurssille tai viikkosuppailemaan!

SUP-melonta tutuksi kesä-heinäkuussa viitenä päivänä: 9.6., 15.6., 7.7., 11.7. ja 21.7. yhteensä 15 lähtöä
Viikkosuppailut Bodominjärvellä kesätorstaisin joko klo 11.00 tai 18.00