Tutustu maastopyöräilyyn -kurssi

Kurssilla tutustutaan erilaisiin maastopyöriin, niiden ominaisuuksiin ja maastossa tarvittaviin ajotekniikoihin. Samalla opitaan turvallisuusasioita, tarvittavia varusteita ja ryhmänä liikkumista maastossa. Ajotuntumaa haetaan aluksi tekniikkaradalla, jonka jälkeen tehdään pyöräretki maastoon, jossa kokeillaan opittuja taitoja aidossa ympäristössä.

Kurssin ohjaajina toimivat Suomen Ladun koulutetut pyöräilynohjaajat. Kurssin jälkeen osallistujilla on valmiudet liikkua itsenäisesti maastossa ja osallistua Oittaan maastopyöräilyn viikkolenkeille. Osallistuminen omalla tai vuokrapyörällä.

Toteutuspaikka ja -aika
Suomen Latu Oittaa, Kunnarlantie 33-39, 02740 Espoo.
Toukokuussa 2019 järjestetään kolme kurssia: torstaisin 9.5., 16.5. ja 23.5. klo 17:00-20:00.

Soveltuvuus
Sopii erityisesti pyöräilyn ystäville, työmatka- ja maantiepyöräilijöille, jotka haluavat kokeilla maastoajoa ja monipuolistaa pyöräilyään. Sopii myös reipashenkisille ulkoilijoille ja kuntoilijoille. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä.

Hinta
Osallistumismaksu: 40€/30€ (Suomen Ladun jäsenet)
Vuokrapyörä: 20€/15€, sisältää kypärän.
Maksaminen: kortti, käteinen, Smartum

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumislinkki avataan maaliskuussa 2019.

Kurssille valmistautuminen
Tankkaa energiaa syömällä esim. tavallista tukevampi aamiainen. Ota mukaan juomapullo sekä lisäenergiaa(jos tunnet tarvitsevasi). Pukeudu kerroksittain säänmukaiseen ulkoiluvaatteisiin; suosi hengittäviä ja suojaavia materiaaleja. Pyöräillessä tulee kuuma - yleisin virhe on ylipukeutuminen. Jalkaan pyöräilykengät tai tasapohjaiset lenkki-/ulkoilukengät. Käsineet tarvittaessa, lasit suojaamaan silmiä. Ota mukaan puhelin, talleta sinne ohjaajan numero ja suojaa puhelin vedeltä.

Lisätietoja
Suomen Latu Oittaa: 050 466 7190 | oittaa@suomenlatu.fi

Linkit
Maastopyöräily Suomen Ladun sivuilla
Maastopyöräilijän varusteita ja ohjeita
Liity jäseneksi
Lenkkieväät ja pitopalvelu Ravintola Oittaa