Maastopyöräilyä ryhmille

Maastopyöräilyn lajikokeilussa ryhmä tutustuu pyöräilynohjaajan opastuksella erilaisiin maastopyöriin, niiden ominaisuuksiin ja ajotekniikoihin. Pyörän hallintaa harjoitellaan ensin ulkoilukeskuksen pihapiirin tekniikkaradalla, jonka jälkeen opittuja taitoja testataan maastossa, aidossa ympäristössä.

Pyöräretkellä liikumme helppokulkuisia ulkoilureittejä ja metsäteitä, poikkeamme polulle tai vaikka suolle kokeilemaan fatbike-pyörän ominaisuuksia. Matkan varrella pyöräilynohjaaja opettaa käteviä ajotekniikoita, joiden avulla ryhmä voittaa maaston eteen tuomat haasteet.

Taukoa pidetään tarpeen mukaan, jolloin repusta voi halutessaan kaivaa omat eväät.

Tältä retkeltä palataan hymyssä suin!

Soveltuvuus
Maastopyöräily soveltuu kaikenikäisille liikkuville ihmisille. Pyöräily maastossa on turvallista ohjaajan neuvoja noudattamalla ja ajamalla omien taitojen mukaisesti. Kokeiluun osallistujat saavat tarvittavan perehdytyksen pyörän hallintalaitteisiin ja ajotekniikkaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä. Hyvä tai kohtalainen fyysinen kunto on eduksi.

Ryhmäkoko: 5-20 hlö (yli 10 hengen ryhmät 2 ohjaajaa)

Pyydä tarjous!
Välinevuokraamo: oittaa@suomenlatu.fi | 050 466 7190
Oittaan ravintola-, sauna- ja tilapalvelut: myynti@loiva.fi

Lisäpalvelut

Haluatko lisätä pyöräretken ohjelmaan makkaranpaistoa nuotiolla? Maistuisiko lenkin jälkeen maittava lounas Oittaan ravintolassa? Entä sauna tai kokoustila?