Maastopyöräilyä ryhmille

Lajikokeilussa ryhmä tutustuu pyöräilynohjaajan opastuksella erilaisiin maastopyöriin, niiden ominaisuuksiin ja ajotekniikoihin. Pyörän hallintaa harjoitellaan ensin ulkoilukeskuksen pihapiirin tekniikkaradalla, jonka jälkeen opittuja taitoja testataan maastossa, aidossa ympäristössä.

Maastossa ryhmä liikkuu pitkin helppokulkuisia ulkoilureittejä ja metsäteitä, välillä poiketaan polulle tai vaikka suolle kokeilemaan fatbike-pyörän ominaisuuksia. Metsäpolulla ohjaaja näyttää käteviä ajotekniikoita, joiden avulla ryhmä voittaa  maaston eteen tuomat haasteet.

Tältä retkeltä palataan hymyssä suin!

Soveltuvuus
Maastopyöräily soveltuu kaikenikäisille liikkuville ihmisille. Pyöräily maastossa on turvallista ohjaajan neuvoja noudattamalla ja ajamalla omien taitojen mukaisesti. Kokeiluun osallistujat saavat tarvittavan perehdytyksen pyörän hallintalaitteisiin ja ajotekniikkaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä. Hyvä tai kohtalainen fyysinen kunto on eduksi.

Hinta
Pyöräilynohjaus: 66€/h
Pyörävuokra: 25€/h, 35€/2h, 40€/3h
sis.alv.10%
Ryhmäkoko: 5-20 hlö (yli 10 hengen ryhmät 2 ohjaaja)

Lisäpalvelut
Haluatko lisätä pyöräretken ohjelmaan makkaranpaistoa nuotiolla? Maistuisiko lenkin jälkeen maittava lounas Oittaan ravintolassa? Entä sauna tai kokoustila?


Pyydä tarjous!
Välinevuokraamo: oittaa@suomenlatu.fi | 050 466 7190
Oittaan ravintola-, sauna- ja tilapalvelut: myynti@loiva.fi