Maastopyöräilyä ryhmille!

Ryhmät 5-15hlö | Kesto 1-3h | Hinta alk. 150€ / 5lö / 1h

TÄLTÄ RETKELÄ PALATAAN HYMYSUIN =)

Kokeile maastopyöräilyä! -lajikokeilussa tutustutaan maastopyöräilyyn ja ryhmänä liikkumiseen metsässä. Koulutettujen pyöräilynohjaajien avustamana opitaan erilaisten pyörien teknisiä ominaisuuksia, tarvittavia varusteita, turvallisuutta ja tietenkin maastossa ajamisesta.


Haluatteko ottaa tuntumaan maastopyöriin ja niiden hallintaan ensin tekniikkaradalla vai lähdetäänkö suoraan maastoon?

Tekniikkarata on Oittaan kartanon pihaan rakennettu erilaisia esteitä ja harjoitteita sisältävä rata, jonka jälkeen aloittelijakin on valmis siirtymään maastoon.


METSÄSSÄ PYÖRÄILEMINEN ON ELÄMYS

Maastopyöräretkellä kokeillaan harjoitusradalla opittuja taitoja aidossa ympäristössä. Ryhmä liikkuu aluksi pitkin helppokulkuisia ulkoilureittejä ja metsäteitä, kunnes poikkeaa polulle tai vaikka suolle testaamaan fatbiken ominaisuuksia.

Metsäpolulla opitaan käteviä ajotekniikoita ja voitetaan maaston eteen tuomia haasteita. Etenemistä rytmittää maaston muodot: tasaisella meno on rullaavaa, ylämäessä joutuu hieman pinnistelemään ja alamäessä nautitaan vauhdin hurmasta. Taukoja pidetään riittävästi ja vaikeustaso valitaan niin, että kaikki selviävät voittajina maaliin.

Tällä retkellä on luvassa on rentoa ajamista porukassa, sopivasti haasteita ja itsensä ylittämisiä kera riemunkiljahdusten!

Soveltuvuus
Maastopyöräily sopii kaikenikäisille liikkuville ihmisille.
Maastopyöräily on turvallista ohjaajan neuvoja noudattamalla ja ajamalla omien taitojen mukaisesti. Kokeiluun osallistujat saavat alussa tarvittavan perehdytyksen pyörän hallintalaitteisiin ja ajotekniikkaan. Ennen liikkeelle lähtöä opitaan myös kuinka polkupyörän pikatarkastus tehdään.
Maastossa pyöräileminen nostattaa sykettä sekä kysyy kuntoa ja rohkeutta. Molempia voi harjoittaa. Liikunnallinen tausta ja hyvä pyöräilytuntuma lasketaan eduksi.

Hinta
Hinta alkaen 150€  / 5hlö/1h
Lisähenkilöt: 20€/h, lisätunnit 20€/h.
(Hinta sis. alv.10%) Ryhmäkoko 5-15hlö

Sisältää oppaan palvelut, maastopyörän ja kypärän vuokran sekä tarvittava perehdytyksen maastopyörän hallintalaitteisiin ja ajotekniikkaan.

Lisäpalvelut
Haluatko lisätä pyöräretken ohjelmaan makkaranpaistoa nuotiolla? Tai maistuisiko lenkin jälkeen maittava lounas Oittaan ravintolassa? Entä sauna tai kokoustila?


Pyydä tarjous!
Välinevuokraamo: oittaa@suomenlatu.fi | 050 466 7190
Ravintola ja tilat: myynti@loiva.fi