Maastopyöräily

Maastopyöräily on liikkumista metsässä ja muualla luonnossa välineenä maastoon soveltuva polkupyörä. Raitis ilma, luonto, vaihtuvat maisemat ja vapauden tunne — sitä on maastopyöräily parhaimmillaan. Maastopyöräily on niin hauskaa, että jokaisen pitäisi kokeilla sitä ainakin kerran elämässään. 

Suomen Latu toivottaa kaikki ulkoliikunnan ystävät kokeilemaan maastopyöräilyä Oittaalle ja Nuuksion järviylängön jylhiin maisemiin!

Tutustu maastopyöräilyyn -kurssi

Kolmen tunnin maastopyöräkurssi on tuhti annos maastopyöräilyä, jossa tutustutaan erilaisten maastopyörien ominaisuuksiin, hallintaan ja ajotekniikoihin. Samalla opitaan turvallisuusasioita, tarvittavia varusteita ja liikkumista ryhmänä maastossa. Kurssin ohjaajina toimivat Suomen Ladun koulutetut pyöräilynohjaajat.

Tule ja kesytä maastopyörä!

Oittaan viikkolenkit

Maastopyöräily on hauskinta hyvällä porukalla. Oittaan viikkolenkillä pyöräilet kimpassa, opit uutta ja tapaat toisia samanhenkisiä. Osallistuminen omalla- tai vuokrapyörällä.

Oittaan viikkolenkit

Maastopyöräilyä ryhmille

Joko teidän ryhmä on kokeillut maastopyöräilyä?

Tule ja tutustu maastopyöräilyyn. Luvassa on ryhmänä liikkumisesta metsässä, rentoa ajamista porukassa, sopivasti haasteita ja itsensä ylittämisiä kera riemunkiljahdusten. Tältä retkeltä palataan hymyssä suin =)

Maastopyöräilyä ryhmille