Maastopyöräily

Talvikauden mtb-viikkolenkit

Maastopyöräkausi jatkuu Oittaalla. Marras-joulukuussa 2019 tarjolla yksi ryhmä, jonne toivotaan mukaan jo hieman maastokokemusta omaavia osallistujia. Tule omalla pyörällä tai vuokraa talviajoon hyvin istuva fatbike.

Lue lisää viikkolenkistä


Maastopyöräily on liikkumista metsässä ja muualla luonnossa välineenä maastoon soveltuva polkupyörä. Raitis ilma, luonto, vaihtuvat maisemat ja vapauden tunne — sitä on maastopyöräily parhaimmillaan. Maastopyöräily on niin hauskaa, että jokaisen pitäisi kokeilla sitä ainakin kerran elämässään. 

Suomen Latu toivottaa kaikki ulkoliikunnan ystävät kokeilemaan maastopyöräilyä Oittaalle ja Nuuksion järviylängön jylhiin maisemiin!

Tutustu maastopyöräilyyn -kurssi

Kolmen tunnin maastopyöräkurssi on tuhti annos maastopyöräilyä, jossa tutustutaan erilaisten maastopyörien ominaisuuksiin, hallintaan ja ajotekniikoihin. Samalla opitaan turvallisuusasioita, tarvittavia varusteita ja liikkumista ryhmänä maastossa. Kurssin ohjaajina toimivat Suomen Ladun koulutetut pyöräilynohjaajat.

Tule ja kesytä maastopyörä!

Maastopyöräilyä ryhmille

Joko teidän ryhmä on kokeillut maastopyöräilyä?

Tule ja tutustu maastopyöräilyyn. Luvassa on ryhmänä liikkumisesta metsässä, rentoa ajamista porukassa, sopivasti haasteita ja itsensä ylittämisiä kera riemunkiljahdusten. Tältä retkeltä palataan hymyssä suin =)

Maastopyöräilyä ryhmille