Maastopyöräily

Pyöräilyn suosio, lauhat talvet ja fillareiden tekninen kehitys ovat tuoneet ympärivuotisen pyöräilyn yhä useamman ulottuville. Mutta millaisella pyörällä pärjää talvella, maastossa tai työmatkalla? Entä miten ajan turvallisesti lumella ja liukkaalla jäällä?

Suomen Latu Oittaa järjestää tammi-helmikuussa 2020 talvipyöräilykursseja sunnuntaisin: 12.1. ja 19.1.


Talvikauden mtb-viikkolenkit

Maastopyöräkausi jatkuu Oittaalla. Marras-joulukuussa 2019 tarjolla yksi ryhmä, jonne toivotaan mukaan jo hieman maastokokemusta omaavia osallistujia. Tule omalla pyörällä tai vuokraa talviajoon hyvin istuva fatbike.

Lue lisää viikkolenkistä


Naisten maastopyöräretki #2

-Tule ja tutustu maastopyöräilyn saloihin naisten omalla pyöräretkellä. Retki on suunnattu aloittelijoille, jotka haluavat tutustua lajiin naisporukassa.

Pyöräilyn jälkeen on mahdollisuus nauttia Oittaan ravintolan maittava buffet-lounas, saunoa ja uida 12 € tarjoushintaan!

Naisille suunnatut maastopyöräilyt jatkuvat keväällä.
 


Tutustu maastopyöräilyyn -kurssi

Kolmen tunnin maastopyöräkurssi on tuhti annos maastopyöräilyä, jossa tutustutaan erilaisten maastopyörien ominaisuuksiin, hallintaan ja ajotekniikoihin. Samalla opitaan turvallisuusasioita, tarvittavia varusteita ja liikkumista ryhmänä maastossa. Kurssin ohjaajina toimivat Suomen Ladun koulutetut pyöräilynohjaajat.

Tule ja kesytä maastopyörä! Maastopyöräkurssit jatkuvat keväällä 2020.


Maastopyöräilyä ryhmille

Joko teidän ryhmä on kokeillut maastopyöräilyä?

Tule ja tutustu maastopyöräilyyn. Luvassa on ryhmänä liikkumisesta metsässä, rentoa ajamista porukassa, sopivasti haasteita ja itsensä ylittämisiä kera riemunkiljahdusten. Tältä retkeltä palataan hymyssä suin =)

Maastopyöräilyä ryhmille