Nuku yö ulkona
08.09.18

TERVETULOA VIIDENTIEN METSÄHOTELLIIN

Viidentien Metsähotellin järjestää Satojen elämysten Pohjois-Satakunta ry. Metsähotelli on osa Suomen Ladun Nuku yö ulkona-tapahtumaa.

Metsähotelli on n. 150 osallistujalle rakennettu matalan kynnyksen vaihtoehto kokea yöpymiselämys luonnon helmassa eri tavoin. Hotelli toimii normaalin hotellin tavoin eli majoituspaikat pitää varata ennakkoon. Ainoa poikkeus on, että tässä hotellissa majoittuminen on maksutonta.

Viikonlopun täydentää monipuolinen, kaikenikäisille suunnattu ohjelma. Hotellin lisäksi paikalle voi saapua majoittumaan omilla teltoilla siihen varatulle alueelle.

HUOM! Koska tilaa on rajoitetusti, toivomme myös omilla majoitteilla paikalle saapuvien, ilmoittautuvan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Näin voimme varmistaa kaikkien tulijoiden mahtuvan varmasti alueelle.

Metsähotelli avaa ovensa lauantaina 8.9.2018 klo 15 ja tapahtuma päättyy sunnuntaina 9.9.2018 klo 11.

MAJOITUS

Tarjolla on useaa erilaista majoitusta:

Puolijoukkueteltta: Puolijoukkueteltta tarjoaa perinteisen ryhmämajoituksen tunnelmaa. Viidentien Metsähotellissa on kaksi 15 hengen puolijoukkuetelttaa, toinen naisille ja toinen miehille. Puolijoukkueteltoista voi varata yksittäisiä paikkoja.

Fjällräven-teltta-alue: Laadukkaat 2 hengen vaellusteltat. HUOM! Vaellusteltat on tarkoitettu vain kahdelle hengelle tai esim. kolmihenkiselle perheelle. Täytäthän molempien osallistujien tiedot samalla kertaa.

Ticket-to-the-Moon riippumattoalue: Retkeilyriippumatto on tätä päivää. Kokeile modernia retkeily-yksiötä. Riippumattomajoitukseen sisältyy itse riippumaton lisäksi tarppi ja hyttyssuoja.

Majoitteet ovat valmiiksi pystytettyjä. Itsellä tulee olla muut retkeilyvarusteet eli makuualusta, makuupussi ja tarpeellinen määrä vaatetusta.

Varaathan lisäksi omat ruokailuvälineet ja muonat. Laavulla on nuotiopaikka, wc:t, yritämme saada useampia tulipaikkoja alueelle. Mahdollisen metsäpalovaroituksen aikana tulenteko on kielletty, huomio tämä omissa eväissä.

Omat teltat

Voit ilman muuta tulla omalla teltalla paikalle. Toivomme, että myös kaikki omalla majoitteella tapahtumaan osallistuvat ilmoittautuvat järjestäjälle ennakkoon ja paikan päällä infossa.

ILMOITTAUTUMINEN

Metsähotellin ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysyä vapaita paikkoja suoraan Metsähotellin järjestäjiltä osoitteesta: sataelamysta(a)gmail.com.

HUOM! Paikan päällä 8.9. kaikkien majoitukseen tulevien on ilmoittauduttava Metsähotellin respassa. Saavuthan paikalle klo 17 mennessä. Tämän jälkeen vapautamme lunastamattomat majoitteet muiden käyttöön.

OHJELMA

Metsähotellissa on paljon monipuolista ohjelmaa. Lauantaina omatoimiset ohjelmapisteet ovat käytössä klo 16–21 . Näihin peleihin ja leikkeihin saa ohjeet ja välineitä lainaksi Metsähotellin respasta. Ohjattujen retkien kokoontuminen tapahtuu Metsähotellin. 

Lauantai 8.9.

klo 15.00   Hotelli aukeaa, vastaanotto
klo 15.50 Kaupunginjohtaja Mika Hatanpään tervehdys
klo 15.55 Suomen Latu Wilhelm Stenbackan tervehdys

16:00 – 21:00    
Omatoimiohjelma -pisteet käytössä / ohjeet ja välineet respasta tai pelipaikoista:
frisbeegolf, pelit, leikit, maastopyörät

klo 17.00 Frisbeegolf opastusta ja pelaamista
klo 17.00 Ohjattu metsäjumppa Annikan kanssa

Leikkejä ja pelejä
Omatoimiset tehtävärastit: erilaiset leikit ja pelit

klo 18.00  Vaellus Laulupuulle ja Ylisenharjulle, kokoontuminen Laavulla
klo 18.00  Polkujuoksu Wilhelmin kanssa, kokoontuminen Laavulla

klo 20.00 Kisailua
klo 21.00 Leirinuotiolla bändin laulua kitaran kanssa
klo 21.30 Pimeä polkujuoksu Wilhelmin kanssa
24.00    Hiljaisuus

Sunnuntai 9.9.

klo 07.00   Nuotiot sytytetään omatoimista aamiaisen valmistusta varten.
klo 08.30 - 11.00
Omatoimintaohjelma -pisteet käytössä/ohjeet ja välineet respasta tai pelipaikoista:
frisbeegolf, pelit ja leikit, maastopyörät
klo 11.00   Huoneiden luovutus
klo 12.00   Tapahtuma päättyy

Ohjelma tarkentuu ja lisätietoja päivitetään näille sivuille.

RUOKAILUT

Varaathan mukaan omat ruokailuvälineet ja muonat.  Laavulla on nuotiopaikkoja, joissa voit valmistaa retkiruokaa. Omia retkikeittimiä voi käyttää.

Kannattaa varata mukaan reilusti omaa evästä ja muistaa myös ruokailuvälineet. Mikä onkaan parempaa kuin retkiruoan valmistaminen ja nauttiminen luonnon helmassa!

Alueella on tulipaikkoja, joilla ruoat voi valmistaa.

MUUT PALVELUT

Metsähotellin respa on avoinna 8.9.2018 klo 15.00 - 21.00 ja 9.9.2018 klo 09.00 - 12.00.

Huomioithan, että Metsähotellissa ei ole varsinaista peseytymismahdollisuutta. Vesihuolto on järjestetty, joten pienimuotoinen peseytyminen onnistuu. Varauduthan tällöin omalla pyyhkeellä ja pesuastialla.

SAAPUMISOHJEET

Viidentien-Metsähotelli sijaitsee Kankaanpäässä, ns. Viidentien risteyksen tuntumassa. Opastus leirintäpaikalle on Kankaanpäässä Kuninkaanlähteentieltä, Pansiantieltä ja Laviantieltä. Tapahtuman osoite on  Viidentien risteys, Hämeenkankaantie 454, Kankaanpää.