Nuku yö ulkona
08.09.18

TERVETULOA SAVONLINNAN METSÄHOTELLIIN!

Olavin Retkeilijät ry toteuttaa Tervastuvan maastossa Iloisen Retkeilijän Metsähotellin. Metsähotelli on osa Suomen Ladun Nuku yö ulkona-tapahtumaa 8.9.2018.

Metsähotelli on matalan kynnyksen vaihtoehto kokea yöpymiselämys luonnon helmassa eri tavoin. Hotelli toimii normaalin hotellin tavoin eli majoituspaikat pitää varata ennakkoon. Ainoa poikkeus on, että Iloiselle Retkeilijälle majoittuminen on maksutonta. Lisäpalvelut, kuten aamiainen, ovat maksullisia.

Viikonlopun täydentää monipuolinen ohjelma. Hotellin lisäksi paikalle voi saapua majoittumaan omilla teltoilla tai muilla majoitteilla. HUOM! Koska tilaa on rajoitetusti, toivomme myös omilla majoitteilla paikalle saapuvien ilmoittautuvan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Näin voimme varmistaa kaikkien tulijoiden mahtuvan varmasti alueelle.

Iloisen Retkeilijän Metsähotelli on avoinna lauantaina 8.9.2018 klo 10.00 alkaen ja tapahtuma päättyy sunnuntaina 9.9.2018 klo 12.00, mutta pois ei tarvitse lähteä. Saavuthan paikalle lauantaina klo 18 mennessä. Tämän jälkeen vapautamme lunastamattomat majoitteet muiden käyttöön.

MAJOITUS

Tarjolla on useaa erilaista majoitusta:

Puolijoukkueteltta: Puolijoukkueteltta tarjoaa perinteisen ryhmämajoituksen tunnelmaa. Puolijoukkueteltat ovat avoimia kaikille, eikä niissä ole erikseen mies- tai naispaikkoja.

Fjällräven-teltta-alue: Laadukkaat 2 hengen vaellusteltat. HUOM! Vaellusteltat on tarkoitettu vain kahdelle hengelle tai esim. kolmihenkiselle perheelle. Täytäthän molempien osallistujien tiedot samalla kertaa.

Ticket-to-the-Moon riippumattoalue: Retkeilyriippumatto on tätä päivää. Kokeile modernia retkeily-yksiötä. Riippumattomajoitukseen sisältyy itse riippumaton lisäksi tarppi ja hyttyssuoja.

Majoitteet ovat valmiiksi pystytettyjä. Itsellä tulee olla muut retkeilyvarusteet eli makuualusta, makuupussi ja tarpeellinen määrä vaatetusta.

Varaathan lisäksi omat ruokailuvälineet ja muonat. Purtavaa on myynnissä Tervastuvassa, mutta suosittelemme ottamaan reilusti omaa evästä ja harkinnan mukaan oma retkikeitinkin. Ruokaa voit valmistaa myös nuotiolla mikäli olosuhteet sallivat. 

Omat teltat
Voit majoittua omassa teltassa. Toivomme, että kaikki omalla majoitteella tapahtumaan osallistuvat ilmoittautuvat ilmoittautumisjärjestelmän kautta,

ILMOITTAUTUMINEN

Metsähotellin ilmoittautuminen on päättynyt. Vapaita paikkoja voi kysellä suoraan järjestäjiltä osoitteesta olavinretkeilijat(a)gmail.com.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös varata iltapalan, aamiaisen tai saunan/aamusaunan. Ne maksetaan paikan päällä.

HUOM! Kaikkien majoitukseen tulevien on ilmoittauduttava Tervastuvalla Metsähotellin respassa. Valmiit majoitteet tulee lunastaa lauantaina klo 18 mennessä, jonka jälkeen ne vapautetaan muiden käyttöön.

OHJELMA

Metsähotellin ohjelma julkaistaan näillä sivuilla piakkoin.

Metsähotellissa on rantasauna ja telttasauna, jonka löylyissä kannattaa käydä. Sauna lämpiää klo 15 – 21. Muista pyyhe ja uimapuku, jos mielit uimaan!

RUOKAILU

Iloisen Retkeilijän Metsähotellissa on tupakahvila Tervastupa, josta on saatavilla ilta- ja aamupalaa 10 €:n hintaan.

HUOM! Tapahtumassa on käytössä vain käteismaksu.

Ilmoita ilta- tai aamupala tarpeesi viimeistään 5.9. olavinretkeilijat.tervastupa@gmail.com.

Omaa evästä voi tietysti ottaa mukaan ja valmistaa ruoat itse retkikeittimellä tai nuotiolla.

Tervastuvalla on tulipaikkoja, joilla ruoat voi valmistaa, pihapiirissä ja Tervaskodassa. Muistathan olla varovainen avotulen kanssa laittaessasi ruokaa nuotiolla tai keittimillä, sillä tuli leviää metsässä helposti. Huolehdithan myös ruoanlaitossa syntyvät roskat pois luonnosta.

Nuotiopaikat ovat majoittujien käytössä myös aamulla aamiaisen valmistamista varten.

SAAPUMISOHJEET

Tervastupa sijaitsee n. 13 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta Koivukannan lossille johtavan Pihlajaniementien varressa, Pihlajaniementie 705. 

Ajo-ohje:

Aja keskustasta Mikkelin suuntaan ja käänny ABC:n kulmalta Pihlajaniemelle. Saavuttuasi Pihlajaniemen liikekeskuksen kulmille (K-Market, päiväkoti seurakuntatalo), käänny Pihlajaniementielle ja aja tietä n. 7 km. Oikealla on viitta Tervastupa sekä numerokyltti 705. Aja tätä tietä tien päähän.