Nuku yö ulkona
08.09.18

TERVETULOA RIIHIMÄEN METSÄHOTELLIIN!

Lataa tästä Riihimäen Metsähotellin ohjelma ja aluekartta!

Riihilatu yhdessä matkailukeskus Lempivaaran kanssa toteuttaa Lempivaarassa Riihimäen Metsähotellin. Metsähotelli on osa Suomen Ladun Nuku yö ulkona-tapahtumaa.

Metsähotelli on 150 - 200:lle osallistujalle rakennettu matalan kynnyksen vaihtoehto kokea yöpymiselämys luonnon helmassa eri tavoin. Hotelli toimii normaalin hotellin tavoin eli majoituspaikat pitää varata ennakkoon. Ainoa poikkeus on, että tässä hotellissa majoittuminen on maksutonta. Lisäpalvelut, kuten aamiainen, saattavat olla maksullisia.

Viikonlopun täydentää monipuolinen, kaikenikäisille suunnattu ohjelma. Hotellin lisäksi paikalle voi saapua majoittumaan omilla teltoilla siihen varatulle alueelle.

HUOM! Koska tilaa on rajoitetusti, toivomme myös omilla majoitteilla paikalle saapuvien ilmoittautuvan etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Näin voimme varmistaa kaikkien tulijoiden mahtuvan varmasti alueelle.

Metsähotelli avaa ovensa lauantaina 8.9.2018 klo 16.00 ja tapahtuma päättyy sunnuntaina 9.9.2018 klo 12.00.

MAJOITUS

Tarjolla on useaa erilaista majoitusta:

Puolijoukkueteltta: Puolijoukkueteltta tarjoaa perinteisen ryhmämajoituksen tunnelmaa. Puolijoukkueteltat ovat avoimia kaikille, eikä niissä ole erikseen mies- tai naispaikkoja.

Fjällräven-teltta-alue: Laadukkaat 2 hengen vaellusteltat. HUOM! Vaellusteltat on tarkoitettu vain kahdelle hengelle tai esim. kolmihenkiselle perheelle. Täytäthän molempien osallistujien tiedot samalla kertaa.

Ticket-to-the-Moon riippumattoalue: Retkeilyriippumatto on tätä päivää. Kokeile modernia retkeily-yksiötä. Riippumattomajoitukseen sisältyy itse riippumaton lisäksi tarppi ja hyttyssuoja.

Majoitteet ovat valmiiksi pystytettyjä. Itsellä tulee olla muut retkeilyvarusteet eli makuualusta, makuupussi ja tarpeellinen määrä vaatetusta.

Varaathan lisäksi omat ruokailuvälineet ja muonat. Saapumisen yhteydessä jaamme osallistujille aamupuron, sekä hedelmän. Suosittelemme ottamaan reilusti omaa evästä mukaan. Paikalla on mahdollisuus nuotiopaikkaan ja omatoimiseen ruoanvalmistukseen.

Omat teltat

Myös omalla teltalla voit tulla paikalle. Toivomme, että myös kaikki omalla majoitteella tapahtumaan osallistuvat ilmoittautuvat ilmoittautumisjärjestelmän kautta, jolloin varmistamme riittävän tilan jokaiselle majoittujalle.

ILMOITTAUTUMINEN

Metsähotellin ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysellä vapaita paikkoja suoraan järjestäjiltä osoitteesta riihilatu(a)gmail.com.

HUOM! Paikan päällä 8.9. kaikkien majoitukseen tulevien on ilmoittauduttava Metsähotellin respassa. Saavuthan paikalle kllo 18 mennessä, sen jälkeen

OHJELMA

Lauantai 8.9

Klo 16.00   Tervetuloa Metsähotelliin
Klo 16.00 - 21.00 Telttasauna lämpiää
Klo 18.00 - 20.00 Riihiladun lajiesittelyä (Frisbee golf, Maastopyörät
Klo 21.00 - 22.00 Iltapala ja iltatoimet
Klo 23.00 -> Hiljaisuus

Sunnuntai 9.9

Klo 7.00   Huomenta! Metsähotellin vastaanotto aukeaa
Klo 8.00 - 11.00 Telttasauna lämpiää
Klo 9.00 - 11.30 Ohjattu ohjelma 1. Patikointiretki Hatlammin ympäri 2 Melontakoulutus (Kokoontuminen vastaanottoon)
Klo 12.00  Metsähotelli sukeutuu

klo 12.15  Bussi kohti matkakeskusta lähtee

Riihimäen Metsähotellin yhteydessä voi myös patikoida Hatlamminsuon poluilla. Kiskon majalla on laavu, jossa voi mm. valmistaa omia eväitä. Lempivaaran alueen lammella järjestämme sunnuntaina melontaa, jossa samalla koulutettu ohjaaja neuvoo ja antaa vinkkejä melontaan liittyvissä asioissa.

RUOKAILU

Metsähotellissa on vastaanoton yhteydessä Metsäkioski, jossa on rajallinen tuotevalikoima.

Metsäkioskista on ostettavissa mm. aamupalaa. Aamupala (sis. annospuuropussin, hedelmän, nokipannukahvin/teen/mehun) hinta on 4 €/hlö.

Lisäksi Metsähotellin kioskista saa ostettua erikseen pillimehua ja makeisia. Nuotiomakkaraa himoitseville voi kioskista ostaa makkarapaketin hintaan 4 €/pkt. Huom! Tapahtumassa on käytössä vain käteismaksu.

Kioskin valikoima on rajallinen, joten varaa mukaasi reilusti omaa evästä ja muistaa myös ruokailuvälineet. Mikä onkaan parempaa kuin retkiruoan valmistaminen ja nauttiminen luonnon helmassa!

ALUEKARTTA

SAAPUMISOHJEET

Matkailukeskus Lempivaara sijaitsee Riihimäellä, osoitteessa Karhintie 196, Riihimäki.

Saapuminen bussilla

Me Riihiladulla arvostamme kestävää kehitystä, jossa pyrimme suunnittelemme tapahtumat aina mahdollisimman vähän luontoa ja ympäristöä kuormittaen. Tämän vuoksi suosittelemme saapumista Riihimäen Metsähotelliin julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Riihimäen matkakeskuksella sijaitsee bussi- ja rautatieasema, josta on matkaa Lempivaaraan n. 5km. Riihilatu järjestää Riihimäen matkakeskukselta  bussikuljetuksen Lempivaaraan ja takaisin. Bussilippu (meno-paluu kyyti) maksaa yhteensä 4€. Huomioi, että bussiin mahtuu kaikkiaan 54, joten varaa paikkasi sinulle tai koko ryhmällesi täältä.

Oma auto

Matkailukeskus Lempivaaraan osoite on Karhintie 196, Riihimäki, joka sijaitsee Riihimäen itäpuolella, Hikiään johtavan tien varrella. Omilla autoilla saapuville on varattu pysäköintitilaa Metsähotellia varten. Huomioi, että päärakennuksen ympärillä olevat pysäköintipaikat on varattu Lempivaaran omille majoittujille. Alueella on liikenteenohjaus, joten noudata heidän antamia ohjeita.